Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
teraxa napsal(a):
Zaměřte se na to co se stalo Renemu.
Jeho smrt? Realita vs. co jim bylo řečeno?
Nikdo nezná, nebo sem nechodíte?
Argus mi nařídil, že mám odpovědět :DDDDD Reneho zabila Aurora, aby nebyl znovu vězněn a mučen, k čemuž se zbytku týmu nepřiznala. Ale zadejte pak někdo za mě ;)
Gabik.029 napsal(a):
Argus mi nařídil, že mám odpovědět :DDDDD Reneho zabila Aurora, aby nebyl znovu vězněn a mučen, k čemuž se zbytku týmu nepřiznala. Ale zadejte pak někdo za mě ;)
Super, já už si tu přišla jako psychopat, když si tu píšu sama se sebou. A samozřejmě správně ;)
teraxa napsal(a):
Super, já už si tu přišla jako psychopat, když si tu píšu sama se sebou. A samozřejmě správně ;)
Já to znám, chodila jsem tu, ale o seriálu jsem nikdy ani neslyšela, takže jsem ti neměla jak pomoct.
ševča napsal(a):
Já to znám, chodila jsem tu, ale o seriálu jsem nikdy ani neslyšela, takže jsem ti neměla jak pomoct.
Je pravda, že tolik známý není, ale je to kvalita a získal několik ocenění, tak jsem si říkala, že tolik těžký by být neměl
teraxa napsal(a):
Je pravda, že tolik známý není, ale je to kvalita a získal několik ocenění, tak jsem si říkala, že tolik těžký by být neměl
Já sem zas vůbec nechodím, takže jsem tě dřív vysvobodit nemohla, ale jinak souhlas, seriál můžu jen doporučit! :)
Gabik.029 napsal(a):
Já sem zas vůbec nechodím, takže jsem tě dřív vysvobodit nemohla, ale jinak souhlas, seriál můžu jen doporučit! :)
Znie to zaujímavo , akože sa ten seriál volá ?
majka147 napsal(a):
Znie to zaujímavo , akože sa ten seriál volá ?
X Company :)
Jak se jmenoval Samův pes, kterého měl, když utekl z domu? (nápověda: byl to zlatý retrívr)
MichelleCZSP napsal(a):
Jak se jmenoval Samův pes, kterého měl, když utekl z domu? (nápověda: byl to zlatý retrívr)
Riot?