Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jessica Angell napsal(a):
Měla být na telefonu pro kamarádku, jako Birth-Coach?
No, skoro ano. Měla být přímo s ní. :) Ale asi nebude problém ti to uznat. :)
Proč se vrací Diego do Buenos Aires?
Jedná se o seriál Violetta
Jedná se o seriál Violetta
Má to něco společného s jednou ze starších postav ( starších věkem)
Někdo tu sleduje argentinské seriály?
ševča napsal(a):
Někdo tu sleduje argentinské seriály?
já sleduju jakýkoliv seriál co mě nadchne..Viklettu teda jen občas když jsem ji chytla na relax
já sleduju jakýkoliv seriál co mě nadchne..Viklettu teda jen občas když jsem ji chytla na relax
Já to myslela jako výzvu hádajícím :). Takovou poznámku na tebe bych neudělala. O těch mých korejských by si taky kdekdo myslel svoje, ale dokud člověk nevidí... Jen je do těch hádanek nedávám, protože se obávám, že tady nehádá moc lidí, kteří by to znali. A obávám se, že nikdo další, kdo to viděl, mezi hádajícími nebude.
ševča napsal(a):
Já to myslela jako výzvu hádajícím :). Takovou poznámku na tebe bych neudělala. O těch mých korejských by si taky kdekdo myslel svoje, ale dokud člověk nevidí... Jen je do těch hádanek nedávám, protože se obávám, že tady nehádá moc lidí, kteří by to znali. A obávám se, že nikdo další, kdo to viděl, mezi hádajícími nebude.
no jo no..
Aby našel svého otce.