Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Předávám, jen jsem chtěla zbavit Jessicu utrpení.
Drunk_Queen napsal(a):
Předávám, jen jsem chtěla zbavit Jessicu utrpení.
Jsem ti vděčná vážně..
Kolik má Sam Oliver sourozenců? Počítají se vlastní, nevlastní i ti, u kterých to není potvrzené. Ale ti, o kterých víme. Může jich být samozřejmě víc.
ševča napsal(a):
Kolik má Sam Oliver sourozenců? Počítají se vlastní, nevlastní i ti, u kterých to není potvrzené. Ale ti, o kterých víme. Může jich být samozřejmě víc.
Kyle ( jeho bratr), Morgan ( nejspíš jeho nevlastní bratr), možná taky Cady ( nevlastní sestra)
Protože se neví kolik má vlastně ďábel opravdu dětí ( pokud nejsou jeho dětmi všichni démoni), tak je počet neznámý a o těch třech se ví.
Přesně tak. :)
Kdo žije s Mikem v domě a z jakých jsou vládních agentur.
Jessica Angell napsal(a):
Kdo žije s Mikem v domě a z jakých jsou vládních agentur.
Paul Briggs, agent FBI
Dale "DJ" Jakes, agent ICE
Catherine "Charlie" DeMarco, agentka FBI
Joe "Johnny" Tuturro, agent FBI
Paige Arkin, agentka DEA
Elenx napsal(a):
Paul Briggs, agent FBI
Dale "DJ" Jakes, agent ICE
Catherine "Charlie" DeMarco, agentka FBI
Joe "Johnny" Tuturro, agent FBI
Paige Arkin, agentka DEA
páni to byla rychlost jasně že správně..jinak tam ještě byli Lauren a Donnie oba z DEA ale to není důležité. Tu hlavní skupinu i s celými jménem a u Charlie, což mi příjde zvláštní říkat Catherine Charlie, ale baví mě jak jí Paul říká Chuck
A pak samozřejmě " ber to jako cvičení navoskovat rozetřít" člověk by řekl že to souvisí se surfováním xD
Kdo byla první "oběť" Mary Harris?
Kdo byla první "oběť" Mary Harris? - seriál Mary Kills People