Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
koncom februara mi prisla sprava o pridani mnou navrhnuteho serialu do databazy. serial napriek tomu neviem nijako najst. v ten isty den boli pridane aj dalsie mnou navrhnute serialy - tie sa v databaze daju najst.
ide o tento serial: http://www.csfd.cz/film/313785-chemistry-a-volatile-history/
sprava:
"27.2.2015 v 18:45
Ahoj,
požadavek na seriál Chemistry: A Volatile History (BBC, 2010) byl právě označen jako splněný."
Kontroloval jsem to před IMDb a seriál u nás není založený. Víš, kdo ho zakládal nebo jak se jmenovaly ostatní dva seriály?
edit: ten den jsme zakládali a odklikávali celou databázi požadavků na seriály. Je možné, že jsme tvůj požadavek přehlédli, nezaložili a automaticky odklikli jako splněný. Seriál ti zítra nebo jak bude čas založím.
ahojte,
podobny problem ako vyssie. v stredu a vo stvrtok mi prisli spravy o pridani mnou navrhnuteho serialu do databazy. serialy sa vsak nedaju vyhladat a nie su ani medzi najnovsimi pridanymi.
ide o tieto dva serialy:
(19.11.2015 v 00:18)
požadavek na seriál The Diamond Queen (BBC; 2012) byl právě označen jako splněný.
(18.11.2015 v 23:39)
požadavek na seriál The Fear (BBC; 2015) byl právě označen jako splněný.
diki, r.
risokramo napsal(a):
ahojte,
podobny problem ako vyssie. v stredu a vo stvrtok mi prisli spravy o pridani mnou navrhnuteho serialu do databazy. serialy sa vsak nedaju vyhladat a nie su ani medzi najnovsimi pridanymi.
ide o tieto dva serialy:
(19.11.2015 v 00:18)
požadavek na seriál The Diamond Queen (BBC; 2012) byl právě označen jako splněný.
(18.11.2015 v 23:39)
požadavek na seriál The Fear (BBC; 2015) byl právě označen jako splněný.
diki, r.
Seriály jsou založené v redakčním systému a čekají na schválení. Měly by se objevit během následujících dnů.