Diskuzní fórum

Soutěže a hry

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
1. 4. 2015 / 10:49:51 (před 9 roky)
off

Když kliknu na přehled hry Kdo přežije 2014/2015, tak se mi objeví ještě minulá hra 2013/2014.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 4. 2015 / 10:53:25 (před 9 roky)
off

Opraveno.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
4. 4. 2015 / 11:38:35 (před 9 roky)
off

Nevím, jestli to sem patří, ale když jsem se dnes přihlásil a šel na soutěže a hry zkontrolovat tradegame, tak jakmile se mi našetla stránka soutěží a her, otevřela se v prohlížeči (google chrome) nová karta a na ní se zobrzila tato stránka: odkaz

Nevíte, co to je, popřípadě jak zařídit, aby se již neobjevovalo? Předem děkuji za pomoc.

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Editováno: 2x | Naposledy: 4. 4. 2015 / 11:39:37
LadyJ
14. 5. 2015 / 02:29:00 (před 9 roky)
off

Když v Kdo přežije 14/15 kliknu na seriál Odyssey, tak mě to pořád háže na uživatelský profil elizabetka36

corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
29. 5. 2015 / 20:06:42 (před 9 roky)
off

Na novou tipovačku (2015/2016) se nejde dostat ze záložky Hry, ale jenom přes články s Trailerama, který sice pomalu ale zato jistě mizí v propadlišti dějin. :)
(Odkazy na články tam navíc odkazují k loňské tipovačce.)

Já už tu nejsem!
Editováno: 2x | Naposledy: 29. 5. 2015 / 20:09:06
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 5. 2015 / 20:16:53 (před 9 roky)
off
corine napsal(a):

Na novou tipovačku (2015/2016) se nejde dostat ze záložky Hry, ale jenom přes články s Trailerama, který sice pomalu ale zato jistě mizí v propadlišti dějin. :)
(Odkazy na články tam navíc odkazují k loňské tipovačce.)

Nebo z hlavní stránky seriálů.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
LadyJ
29. 5. 2015 / 21:40:20 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Nebo z hlavní stránky seriálů.

Vida. Toho jsem si vůbec nevšimla. Já se tam dostávala taky jen přes článek s trailery.

LadyJ
28. 6. 2015 / 20:25:32 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Když v Kdo přežije 14/15 kliknu na seriál Odyssey, tak mě to pořád háže na uživatelský profil elizabetka36

Zase mě to háže na ten profil elizabetka36

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
28. 6. 2015 / 20:30:30 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Zase mě to háže na ten profil elizabetka36

To je len formátovaním obsahu na tej stránke, sú tam použité nejaké šablóny a jednoducho link z profilu tej elizabetky zasahuje do názvu "Odyssey". Keď klikneš na cca hornú polovicu názvu tohto seriálu, tak ťa hodí na jej profil, ak klikneš na cca dolnú polovicu názvu seriálu, hodí ťa to na profil seriálu. Stačí, keď si budeš zhora dolu prechádzať myšou a uvidíš, že sa ti bude meniť adresa odkazu (v Mozille to je vľavo dole). Cca do tej hornej polovice zasahuje šablóna.

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
2. 9. 2015 / 08:32:11 (před 9 roky)
off

V tradegame když jdu na své konto, tak mi to tam stále ukazuje historii mého konta z doby před restartem a taky mi to píše nula splněných výzev, ale ve sloupci s výzvami jsou všechny, které jsem kdy splnil zaškrtnuté. Nevím, zda to tak není pouze proto, že tak hra normálně funguje, ale raději jsem to ohlásil.

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
1/2
12