Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já měla Cestování červí dírou s Morganem Freemanem a jaksi to zapomnělo dát celý název, takže to bylo s Morganem Free. MANEM se někde ztratilo :D. Je to moc dlouhý název, se kterým se asi nepočítalo.
Jinak dobrý nápad dát sem šibenici :D.
Toto ma pobavilo:
6× špatně. Visíš!
Správně bylo Idiot.
Teď mě po pro mě rekordních 8, zabilo Hull High, člověk projde samohlásky, a už mu moc pokusů nezůstane
Tak seriál X jsem vážně nedal :D
Tie kórejské seriály a anime ma úplne zabíjajú, Shin seiki evangelion a Hilleo boli nad moje sily :D
Já jen čumím, jak s někdo dá 160 v řadě :O Jak je to možný? :D
Wtf? To existuje aj seriál s názvom "Thriller"? :D
No ja som mal dnes serial V. a milujem serialy na jedno slovo , dokopy 4-6 písmen. No a tie japonské, kórejske a podobne. Aspoň by to mohlo dať krajinu. Niekedy normálne vytočí táto hra do nepríčetnosti. Fakt by som chcel vedieť ako sa tu dajú nahrať 10tisíce, alebo vyhrať 100x po sebe. Ako tak pozerám na rekordy, tak veeelmi vela sa ich utvorilo v 2015tom, to som tu poriadne ešte nefungoval, ale pýtam sa , zmenilo sa na tejto hre odvtedy voľačo ? :) fakt by aspoň mohla byť volba medzi seriálmi ČR a iné. Keď to tam drbne niejaký český seriál , to aby sa jeden z toho po.... :)