Diskuzní fórum

Seriálová šibenice

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
27. 1. 2017 / 21:30:29 (před 7 roky)
off

no nie, ale teraz vážne. Ako sa dá uhádnuť šibenica 78x po sebe ??? fakt sa to dá??? :)

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
27. 1. 2017 / 21:36:44 (před 7 roky)
off

Hlavne by sme sa mali všetci upokojiť a nestresovať sa kvôli sprostostiam.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
misiacik0308
10. 2. 2017 / 21:47:01 (před 7 roky)
off

ako , faakt nič v zlom , ale keď má človek veeeľa bodov , ako má uhádnuť seriál ktorý sa volá W ? to už čo sú za bludy
a ešte mám jednú otázku: VIE MI NIEKTO VYSVETLIT AKO JE TO VLASTNE S BODOVANÍM? LEBO JA MÁM POCIT , ŽE NAHRAT NAD 2000 to sa nedááááá. alebo ak áno , ako sa to dá?
ďakujem

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 2. 2017 / 00:05:43
Nyx
11. 2. 2017 / 20:46:28 (před 7 roky)
off

Skús to celé napísať Capslockom, možno to pomôže :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
misiacik0308
12. 2. 2017 / 00:50:32 (před 7 roky)
off

tak sa opýtam vážená pani/slečna alebo čokolvek ste redaktorka Phoboska. Na akú .... je tu fórum, keď som ešte ani na jednu z mojich otázok nedostal relevantnú odpoveď. Mne to tu na SZ niekedy príde, ako keby všetky hry si tu stále hrali a vyhrávali pár vyvolených ľudí a my običajná plebs aby sme Vám robili štatistov. Takže bez hlúpych konštatovaní o CAPS lookoch a podobne poprosím. Ok. Buď máte čo napísať, alebo sa sdržte takýchto komentov. ďakujem

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 2. 2017 / 00:52:28
Nyx
12. 2. 2017 / 01:39:52 (před 7 roky)
off

Ja si hlavne myslím, že to všetko berieš príliš vážne. Čo bolo myslené Vám? Ja som taktiež obyčajný užívateľ, status redaktora mám z dôvodu, že píšem články. To je jediný rozdiel medzi tebou a mnou, alebo predpokladáš, že keď má človek status redaktora, tak sa dostane do tajných zákutí SZ a zvesela si ovplyvňuje hry? Niektorí ľudia sú proste šikovnejší na hru ako ostatní. Vedia ako vyhľadávať, hrabú sa v seriáloch atď. Iba preto, že nevieš nahrať viac ako 600-700 bodov sa netreba navážať do iných užívateľov a plakať na fóre, aké je to nefér. A mimochodom, nemám dôvod sa zdržiavať akýchkoľvek komentov, pretože nato tu to fórum je. Tak isto ako ty vyjadruješ názor, môžem aj ja. Diktovať niekomu kedy môže a nemôže odpovedať je podľa môjho názoru dosť drzé a nikdy to nepadne na úrodnú pôdu.

misiacik0308
17. 2. 2017 / 00:47:04 (před 7 roky)
off

nič v zlom. Toto nie je o niejakej vážnosti alebo vyplakávaní. Toto je o holých faktoch. Proste si nalejme čistého vína. Všetci si pomáhamé pri lúštení šibenice s vyhľadávaním. ok. fajn. Ale proste nech ako skúšam tak skúšam, hrám to takmer denne ( nie úplne denne ) ale proste fakt mi nejde do hlavy ako sa dajú uhádnuť seriály na 1, 2 , 3 písmená alebo 2+2 alebo 3+2 písmená a podobne. Ďalej, nech sa nikto nenhnevá, ale niektoré seriály sú v tajničke ináč hlvne s členmi THE ako v databázi, ďalej nikto nerieši čiarky, a ak mi fakt niekto dá vedieť ako sa dajú uhádnuť serialy s názvami W, MD, DAN VS a podobne na 6 pokusov tak mu dám nobelovú cenu. Však pre mňa za mňa si píš a napíš čo len chceš, mne to je jedno, ale nie je mi jedno , keď sa mi proste niečo nezdá a nikto to nerieši :) a ešte mi je ťažkou záhadou bodovanie. To mi proste príde ako RND generátor. Je síce fajn , že tu máme hru ale niejaké pravidlá by bolo fajn zverejniť. Ďakujem

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
17. 2. 2017 / 05:14:15 (před 7 roky)
off

A copak ty vidíš, na kolikátý pokus ti úspěšní dali tolik, kolik dali? Mně přijde, že to je prostě o štěstí. Já když třeba dosáhnu 800, tak je předtím dvacet pokusů, kde jsem měla nahráno v rozmezí od 20 do 200.
Takhle by se dalo hádat o všem - že někdo v tombole vyhrává v krátkém sledu dnů třeba dvakrát, že někdo v postergame dokáže uhodnout celý plakát z pravého rohu, kde je skoro jednolitá barva, apod. A nevím, jak tobě, ale mně tyhle internetové hádky "o ničem" přijdou fakt směšné. :D

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
Editováno: 2x | Naposledy: 17. 2. 2017 / 05:19:58
Nikolina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
17. 2. 2017 / 09:19:49 (před 7 roky)
off
misiacik0308 napsal(a):

no nie, ale teraz vážne. Ako sa dá uhádnuť šibenica 78x po sebe ??? fakt sa to dá??? :)

Isteže dá. Ale je to o šťastí a náhode ale to je tak v každej hre :) Mne sa raz podarilo vyhrať 87x po sebe ale väčšinou mávam omnoho menej. Raz máš kartu, inokedy nie. Treba skúšať ďalej a raz sa to aj tebe určite podarí.

3/3
123