Diskuzní fórum

Hladam serial.

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

kubko546
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
7. 4. 2015 / 16:38:09 (před 9 roky)
off

Viete nemam zas co pozerat tak ci by ste mi neporadili. Mam namysli nieco scoho budete mat strach o postavy co vas natchne ieco do coho sa vzijete ako napr the walking death, lost girl,teen wolf,grimm ,flash,arrow neco epicke ale ne fetišisticke alebo prilis horor.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 4. 2015 / 16:47:35 (před 9 roky)
off
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
7. 4. 2015 / 16:50:16 (před 9 roky)
off

Třeba tě zaujme něco z tohoto výběru - Falling Skies, Once upon a time, Under the Dome, Game of Thrones, Gotham, The Leftovers. Vybíral jsem jen z nadpřirozených seriálů, protože se zdá, že je preferuješ. Myslím, že to většinou splňuje tvé podmínky.

A pokud jsi seriálový nováček, tak samozřejmě vyzkoušej Lost :)

Hold the Door!
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 4. 2015 / 16:58:42 (před 9 roky)
off

Doporucuji Game of Thrones, Vikings, Gotham, Salem, Blacklist, The 100, Legend of the Seeker, Agents of S.H.I.E.L.D., The Originals.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
7. 4. 2015 / 17:46:43 (před 9 roky)
off

No Legend of the Seeker mám ráda, ale je to seriál natočený stylem, jako se seriály točily kdysi - o hlavní postavy se nikdy bát nemusíš, což je zrovna to, co požaduješ.