Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Viete nemam zas co pozerat tak ci by ste mi neporadili. Mam namysli nieco scoho budete mat strach o postavy co vas natchne ieco do coho sa vzijete ako napr the walking death, lost girl,teen wolf,grimm ,flash,arrow neco epicke ale ne fetišisticke alebo prilis horor.
Zkus Prison Break, Banshee, Game of Thrones, Hell on Wheels, The Strain nebo Vikings.
Třeba tě zaujme něco z tohoto výběru - Falling Skies, Once upon a time, Under the Dome, Game of Thrones, Gotham, The Leftovers. Vybíral jsem jen z nadpřirozených seriálů, protože se zdá, že je preferuješ. Myslím, že to většinou splňuje tvé podmínky.
A pokud jsi seriálový nováček, tak samozřejmě vyzkoušej Lost :)
Doporucuji Game of Thrones, Vikings, Gotham, Salem, Blacklist, The 100, Legend of the Seeker, Agents of S.H.I.E.L.D., The Originals.
No Legend of the Seeker mám ráda, ale je to seriál natočený stylem, jako se seriály točily kdysi - o hlavní postavy se nikdy bát nemusíš, což je zrovna to, co požaduješ.