Diskuzní fórum

Nejoblíbenější animovaný seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 4. 2015 / 10:52:42 (před 9 roky)
off

Jaký je váš nejoblíbenější animovaný seriál? U mě je to Iron Man: Armored Adventures a potom taky Transformers Prime. A co vy?

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 4. 2015 / 11:33:37 (před 9 roky)
off

V tuto dobu to jsou Futurama, Simpsons a Family Guy, v tomto pořadí a zároveň to jsou také jediné animáky, které v současnosti sleduji. Kdybych ještě zapátrala v paměti, tak také South Park. Jako dítě jsem úplně zbožňovala Toma a Jerryho a můj nejoblíbenější animovaný večerníček byl Mach a Šebestová, jinak celkově Krakonoš.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 4. 2015 / 21:25:34 (před 9 roky)
off

Tak když nebudu počítat Simpsonovi,protože ty miluju,tak asi Spongebob.Na tom jsem ujížděl taky pěkně dlouho.....ale když už bych si měl vybrat nejoblíbenější,ten,který jsem viděl několikrát,tak to by byl Avatar.....

Dan
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 1. 2016 / 12:55:05 (před 8 roky)
off

Family Guy, Cleveland show, Kouzelní kmotřičci, Futurama a i Simpsonovi. Jo, takové mám ráda.
Líbil se mi i Max Steel, ale to už je dlouho.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯