Diskuzní fórum

Hodnocení jednotlivých epizod a řad

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 1. 2016 / 13:27:44 (před 8 roky)
off

A nedalo by sa nejako rýchlejšie hodnotiť jednotlivé epizódy? Lebo keď si predstavím že si mám doplniť watchlist o seriály, ktoré majú sedem sérií (a dostal som sa k nim až teraz), tak to Líbí/Nevím/Nelíbí budem pri 150 epizódach klikať celé doobedie...
A to je len jeden seriál, keby som chcel doplniť všetko, tak budem klikať mesiac!

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
7. 1. 2016 / 13:30:21 (před 8 roky)
on
Hurvi napsal(a):

A nedalo by sa nejako rýchlejšie hodnotiť jednotlivé epizódy? Lebo keď si predstavím že si mám doplniť watchlist o seriály, ktoré majú sedem sérií (a dostal som sa k nim až teraz), tak to Líbí/Nevím/Nelíbí budem pri 150 epizódach klikať celé doobedie...
A to je len jeden seriál, keby som chcel doplniť všetko, tak budem klikať mesiac!

Stačí při přidávání vybrat viděl jsem všechno / viděl jsem až po. Všechno se samo označí jako nevím (což je neutrální hodnocení, které neovlivňuje %, protože stejně si už asi nepamatuješ, co se ti líbilo a co ne).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
7. 1. 2016 / 17:58:13 (před 8 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Stačí při přidávání vybrat viděl jsem všechno / viděl jsem až po. Všechno se samo označí jako nevím (což je neutrální hodnocení, které neovlivňuje %, protože stejně si už asi nepamatuješ, co se ti líbilo a co ne).

A co u seriálů, které už v oblíbených mám?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
7. 1. 2016 / 17:59:21 (před 8 roky)
off
Nevada napsal(a):

A co u seriálů, které už v oblíbených mám?

Odebrat a znovu přidat...

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
7. 1. 2016 / 18:07:34 (před 8 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Odebrat a znovu přidat...

Ale to je taky pěkný opruz.
Nehledě na to, že ne všechny viděné či sledované seriály chci mít v oblíbených.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Pista8632
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
24. 1. 2017 / 20:24:40 (před 7 roky)
off

Tak to téma tady asi vyhaslo...
Jsem tu nováček, rozkoukávám se, ale to byla první věc, co mě tu zarazila.
Hodnotit 100% nebo 0% u epizody. "Nevím" se nepočítá...
Co s tím?
Epizoda se mi líbila, ale už jsem viděl u tohoto seriálu lepší díl. Dal bych 80% (4*).
Nu což, zase "Líbila".

sankakofik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 1. 2017 / 07:30:50 (před 7 roky)
off

Přesně tohle nepřesné hodnocení mě moc nebaví. Vlastně u všech dílů dávám "líbilo" jen proto, aby se mi daný díl vyřadil z watchlistu. Nějaké konkrétnější hodnocení 0-100% by bylo přínosnější. Nebo přidat tlačítka na "viděl jsem", "neviděl jsem" apod.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 1. 2017 / 09:49:50 (před 7 roky)
on
sankakofik napsal(a):

Přesně tohle nepřesné hodnocení mě moc nebaví. Vlastně u všech dílů dávám "líbilo" jen proto, aby se mi daný díl vyřadil z watchlistu. Nějaké konkrétnější hodnocení 0-100% by bylo přínosnější. Nebo přidat tlačítka na "viděl jsem", "neviděl jsem" apod.

Děláš, jak kdyby to nedopadlo s procenty stejně. Jen všude bude 60 % nebo 80 % (podle preference uživatele). A k čemu by bylo tlačítko neviděl jsem?

Pokud nechceš hodnotit, máš dát nevím.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
30. 1. 2017 / 10:01:26 (před 7 roky)
off
Fruiko napsal(a):

A k čemu by bylo tlačítko neviděl jsem?

Asi sleduje len párne epizódy seriálov, pretože nepárne mu prinášajú nešťastie (alebo naopak). Tak takto by si aspoň tie epizódy odškrtol ako nevidené a mal by pokoj...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 1. 2017 / 10:02:27 (před 7 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Děláš, jak kdyby to nedopadlo s procenty stejně. Jen všude bude 60 % nebo 80 % (podle preference uživatele). A k čemu by bylo tlačítko neviděl jsem?

Pokud nechceš hodnotit, máš dát nevím.

Blbé je, že "nevím" se ti započítá jako viděno. Např. konkrétně u realitky Project Runway mají poslední díl v sérii jako setkání účastníků a baví se o té sezóně atd., což mě absolutně nebaví a nesleduju to. Takže dávám "nevím", aby mi to zmizelo z watchlistu, ale stejně se mi to započítá do statistik jako viděno, i když jsem to odškrtla jen proto, abych tam pak viděla nové díly, až začne další série.