Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A nedalo by sa nejako rýchlejšie hodnotiť jednotlivé epizódy? Lebo keď si predstavím že si mám doplniť watchlist o seriály, ktoré majú sedem sérií (a dostal som sa k nim až teraz), tak to Líbí/Nevím/Nelíbí budem pri 150 epizódach klikať celé doobedie...
A to je len jeden seriál, keby som chcel doplniť všetko, tak budem klikať mesiac!
Hurvi napsal(a):
A nedalo by sa nejako rýchlejšie hodnotiť jednotlivé epizódy? Lebo keď si predstavím že si mám doplniť watchlist o seriály, ktoré majú sedem sérií (a dostal som sa k nim až teraz), tak to Líbí/Nevím/Nelíbí budem pri 150 epizódach klikať celé doobedie...
A to je len jeden seriál, keby som chcel doplniť všetko, tak budem klikať mesiac!
Stačí při přidávání vybrat viděl jsem všechno / viděl jsem až po. Všechno se samo označí jako nevím (což je neutrální hodnocení, které neovlivňuje %, protože stejně si už asi nepamatuješ, co se ti líbilo a co ne).
Fruiko napsal(a):
Stačí při přidávání vybrat viděl jsem všechno / viděl jsem až po. Všechno se samo označí jako nevím (což je neutrální hodnocení, které neovlivňuje %, protože stejně si už asi nepamatuješ, co se ti líbilo a co ne).
A co u seriálů, které už v oblíbených mám?
Nevada napsal(a):
A co u seriálů, které už v oblíbených mám?
Odebrat a znovu přidat...
Drunk_Queen napsal(a):
Odebrat a znovu přidat...
Ale to je taky pěkný opruz.
Nehledě na to, že ne všechny viděné či sledované seriály chci mít v oblíbených.
Tak to téma tady asi vyhaslo...
Jsem tu nováček, rozkoukávám se, ale to byla první věc, co mě tu zarazila.
Hodnotit 100% nebo 0% u epizody. "Nevím" se nepočítá...
Co s tím?
Epizoda se mi líbila, ale už jsem viděl u tohoto seriálu lepší díl. Dal bych 80% (4*).
Nu což, zase "Líbila".
Přesně tohle nepřesné hodnocení mě moc nebaví. Vlastně u všech dílů dávám "líbilo" jen proto, aby se mi daný díl vyřadil z watchlistu. Nějaké konkrétnější hodnocení 0-100% by bylo přínosnější. Nebo přidat tlačítka na "viděl jsem", "neviděl jsem" apod.
sankakofik napsal(a):
Přesně tohle nepřesné hodnocení mě moc nebaví. Vlastně u všech dílů dávám "líbilo" jen proto, aby se mi daný díl vyřadil z watchlistu. Nějaké konkrétnější hodnocení 0-100% by bylo přínosnější. Nebo přidat tlačítka na "viděl jsem", "neviděl jsem" apod.
Děláš, jak kdyby to nedopadlo s procenty stejně. Jen všude bude 60 % nebo 80 % (podle preference uživatele). A k čemu by bylo tlačítko neviděl jsem?
Pokud nechceš hodnotit, máš dát nevím.
Fruiko napsal(a):
A k čemu by bylo tlačítko neviděl jsem?
Asi sleduje len párne epizódy seriálov, pretože nepárne mu prinášajú nešťastie (alebo naopak). Tak takto by si aspoň tie epizódy odškrtol ako nevidené a mal by pokoj...
Fruiko napsal(a):
Děláš, jak kdyby to nedopadlo s procenty stejně. Jen všude bude 60 % nebo 80 % (podle preference uživatele). A k čemu by bylo tlačítko neviděl jsem?
Pokud nechceš hodnotit, máš dát nevím.
Blbé je, že "nevím" se ti započítá jako viděno. Např. konkrétně u realitky Project Runway mají poslední díl v sérii jako setkání účastníků a baví se o té sezóně atd., což mě absolutně nebaví a nesleduju to. Takže dávám "nevím", aby mi to zmizelo z watchlistu, ale stejně se mi to započítá do statistik jako viděno, i když jsem to odškrtla jen proto, abych tam pak viděla nové díly, až začne další série.