Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
potreboval bych pomoc kdysi asi tak pred 12 lety bezel na nove v odpolednich hodinach serial o rodine ktera jela na vylet a pak se skrz nejaky portal nebo mozna bylo zemetreseni a oni propadli nekam uz si to nevybavuji se dostali do praveku a tam se snazili prezit a dostat se zpet v ty dobe sem to miloval ale uz nevim jak se to jmenovalo nevzpomenete si nekdo? a pak shanim jeste jeden serial ale z toho si pamatuji akorat ze se tam kouzlilo a prechazelo mezi svety a hrala tam v tom roli elektrika (myslim ze vzdycky vyhoreli kabeli nebo neco), hlavni hrdinove deti a je to asi ze stejnyho obdobi jako ten predchozi ale tento daval na ct1 taktez v odpolednich hodinach
Myslím, že to druhé je Záhada školy Holsey alebo také niečo.
Jak říká cent, to druhé by měli být Vládci kouzel. To první mi nic neříká.
Výborný seriál :) Hlavně tu druhou řadu jsem kdysi viděl několikrát.
me se to prave taky velice libilo ale nemohl sme si vzpomenou na nazev jeste by me zajimalo jak se jmenoval ten prvni serial tak si snad jeste nekdo vzpomene
tak uz vim jak se ten serial jmenoval bylo to Land of the Lost (zrovna jsem dokoukal stejnojmenou komedii a diky tomu jsem si vzpomel)
tady je kousek dilu
http://www.youtube.com/watch?v=laM57neuBTo
Hledám název seriálu,byl myslím italský,ale nejsem si jistá. Byl z
lékařského prostředí převážně porodnice. Bylo ro o rodině kde měli
myslím dvě děti a roidiče byli právě lékaři z té porodnice. Dílů to mělo
asi sedm nebo osm. Zhruba v polovině seriálu,tak lékařka jede pomáhat
do Afriky a sblíží se tam s doktorem ,který je tam taky na výpomoc. Ona
tam pak po nějakém čase skončí a vrací se domů,kam pak za ní přijede i
ten doktor z afriky,řekne jí že umírá,myslim na rakovinu jater.
V původní rodině nejdřív nabourá rodinu ten otec,páč má milenku,pak to
daj do kupy a pak to zas lehe nabourá ten doktor z afriky.Ale nakonec
rodinný vztahy urovnaj a čekaj dítě.
No popis nic moc,ale snad si někdo vzpomene. Běželo to tak před pěti lety na čt v sobotu v půl druhý odpoledne