Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím. Možná to někde je, ale hrozně mi vadí, že v úvodce je vidět seriál v poslední sérii. Třeba Akta X tam mají 9. řadu a ta je samozřejmě bez Muldera. Ale Akta X bez Muldera to nejde. Tak by bylo super, si moct změnit úvodní obrázek třeba na starší sérii.
No hlavně tohle zrovna může být spoilerové pro někoho, kdo ještě není tak daleko.
ševča napsal(a):
No hlavně tohle zrovna může být spoilerové pro někoho, kdo ještě není tak daleko.
Je to starej seriál, to už nevadí, sám ještě mám teprv polovinu 9 shlédnutou.
Blázen z Jericha napsal(a):
Zdravím. Možná to někde je, ale hrozně mi vadí, že v úvodce je vidět seriál v poslední sérii. Třeba Akta X tam mají 9. řadu a ta je samozřejmě bez Muldera. Ale Akta X bez Muldera to nejde. Tak by bylo super, si moct změnit úvodní obrázek třeba na starší sérii.
Ty si to stejně změnit nemůžeš, ale zkus napsat redaktorovi toho seriálu.
LadyJ napsal(a):
Ty si to stejně změnit nemůžeš, ale zkus napsat redaktorovi toho seriálu.
Zmeniť si to nemôže a napísať redaktorovi mu nepomôže. Totižto ku každej sérii sa nahráva prislúchajúca promo fotka, kt. k danej sérii patrí a je tu systém, že sa zobrazuje vždy záhlavie k aktuálnej sérii, resp. k poslednej odvysielanej sérii v danom jazyku(záleží od nastavenia, buď má ako primárne nastavené zobrazovanie originálnych názvov seriálov a epizód alebo naopak českých názvov). The X Files sa vysielalo v dabingu už celé, takže či to má nastavené na EN alebo CZ, aj tak sa mu zobrazí záhlavie k 9. sérii. Takže bohužiaľ.
Tak to má smůlu.
Ale u těch Akt X je to fakt divná a ošklivá fotka :D. Mulder by tam být měl.
Nezúfajte, o chvíľu sa seriál vráti s minisériou, tak určite zas bude nejaká nová promo fotka. :))
Ale třeba Futurama má obrázek z 1.série, tak proč by to nešlo?
Blázen z Jericha napsal(a):
Ale třeba Futurama má obrázek z 1.série, tak proč by to nešlo?
Protože nemá nastavený obrázky na další série.