Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, jelikož jsem seriálový fanda a v létě seriály nevychází, tak se Vás chci optat. Neporadili by jste mi nějaký seriál co vychází v létě ?:) Nemám rád nějaké velké scifi, kde jsou roboti atp. Znám jenom Extant (Viděl jsem pilota, zatím nic moc..) potom The Strain (Čekám na další řadu) a teď si připravuju Last Ship.. ale i tak je to málo.., kdyžtak díky:)
Sleduju - Arrow, The Walking Dead, GOT, The 100, Vikings, Z Nation (zde kvalita pokulhává), The Strain (Taky celkem nic moc), Call better Saul. Za každý nápad budu rád.
Pokud ti jde přímo o letošní letní novinky, tak mrkni na tento seznam. Jinak z let minulých zkus: Legends, Leftovers, Fargo, Power, True Detective, Tyrant nebo Ray Donovan.
Projdi si staré články s programem na léto. Tam toho je... A většinou dobré. Přiznám se, že seriály sleduju se zpožděním, takže vůbec nemám přehlad, abych ti řekla, co přesně se vysílá v létě.
Jak píší kolegové, plus třeba Under the Dome.
Plus třeba Da Vinci's Demons, Orange Is The New Black, Hannibal, Masters of Sex nebo Halt And Catch Fire. Nebo můžeš (jako všichni ostatní) dojíždět seriálové resty z hlavní sezóny :D
Nebo si můžeš počkat na další měsíční přehledové články, kde je nabídka komplet :D
Seraphine313 napsal(a):
Nebo můžeš (jako všichni ostatní) dojíždět seriálové resty z hlavní sezóny :D
Jo, těch se zase urodilo. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Jo, těch se zase urodilo. :-D
Pro mě ani ne, letos to bylo o něco slabší :D ale pořád tu mám něco z předloňska :D
kdyby jenom z předlonska,já dojíždím seriály istarší než z tohodle století
Šín Martin napsal(a):
kdyby jenom z předlonska,já dojíždím seriály istarší než z tohodle století
Když je seženeš. Pád megauploadu byl pro seriálové pamětníky bolestivý.