Diskuzní fórum

Poradíte mi nějaké seriály na léto?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
29. 4. 2015 / 21:23:10 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Když je seženeš. Pád megauploadu byl pro seriálové pamětníky bolestivý.

You name it, I'll find it. ;) Samozrejme sa to týka iba vecí, kt. aj nejaké nahrávky/vydané DVD/VHS mali. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
29. 4. 2015 / 21:39:31 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

You name it, I'll find it. ;) Samozrejme sa to týka iba vecí, kt. aj nejaké nahrávky/vydané DVD/VHS mali. :D

Vzpomenu si na tě :).

Šín Martin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 4. 2015 / 22:12:15 (před 9 roky)
off

Většina seriálu se na netu dá najít,i když ne občas v původním znění

que94
Libuše Špidlová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
2. 5. 2015 / 07:48:41 (před 9 roky)
off

Hledám seriály vždy zde na serial zone. Viděla jsem jich přehršel, zajímají mě novinky. Dívám se na ARROW, The 100, The Flasch, I-Zombie, Constantine, Kráska a zvíře. Mám ale ráda seriály již ukončené, kde si mohu stahovat jednotlivé díly a nečekat, kdy bude další - jako u Forever, Arrow, Flach, The 100......
Ukončené, jako třeba White Collar, Mentalista (u mě boduje prozatím, jako nejlepší seriál)i Černý anděl s Jessicou Alba (ale konec žádný, neurčitý, tak to ne). Dívala jsem se na Castla, ale něco mi na něm chybělo, po 5tém díle mě začal nudit. Scherlok Holmes - nechytil mě, Constantine - taktéž. Chci, aby tam byla romantika, zápletka, napětí, i detektivní žánr, nějaké to mystično.
Zase se mi nelíbí nekonečné seriály, kde se pořád přidává a přidává - upířské Originals, Deníky, kde se ztrácíte.
Jaky názor máte na Skladiště, Bratři Grimmové? Z těch sem viděla jen pár dílů, ale nevím, názor jsem si ještě nevytvořila.
Jak jsem uvedla, The mentalist u mě boduje jako nejlepší, co jsem kdy viděla - napínavý, musíte vidět každý díl, protože navazují na sebe, krásný závěr, atd. Znáte někdo nějáký podobný seriál blížící se mentalistovi? České, ale nechci, ty mě neberou...Děkuji za podněty, ale i názory a úvahy.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 5. 2015 / 10:17:18 (před 9 roky)
off

Skladiště bylo dobré, ale taky už po pár řadách nevěděli, co vymyslet.
Bratry Grimmy neznám. Pokud myslíš Grimma, tak ten je dobré. Nesnáším jeho vícedílové zápletky, ty jsou nudné jak hrom, takže se vždycky na konci série seknu, ale pak aspoň většinu série vidím naráz. Ty samostatné díly jsou perfektní.
Na podobném principu jako Mentalista funguje Psych. Osobně jsem ho měla radši, protože v Psych ukazovali, jak na co přišel, takže to nebyl jen vševědoucí hlavní hrdina, který tam něco plácne a my mu musíme věřit, že si to nějak odvodil, že to není jen zkratka scénáře. Je to něco mezi komedií a krimi, love story tam máš taky.
Zkoušelas Bones? Už jede 10. řadu, takže než se dostaneš na konec, tak to potrvá. Je tam to, co popisuješ. Podle některých už ztrácí dech několik let, ale já si to nemyslím.

Dál snad Buffy, Eureka, Misfits, Veronica Mars, Harper´s Island, Nicolas le Floch. To jsou už ukončené.

Z neukončených Musketeers, možná Blacklist, How to Get Away with Murder, Murdoch, snad Rizzoli and Isles, ale tam už to není, co bývalo.

enalanCZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
2. 5. 2015 / 11:11:20 (před 9 roky)
off

Všem děkuji za rady, určitě něco zkouknu. Mimochodem, seriálové novinky za měsíc sleduju a je to skvělá věc, vždycky si aspoň jeden seriál najdu:)

zajicd32
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
7. 5. 2015 / 09:08:43 (před 9 roky)
off

Ahoj,
tak za mě doporučuji The Killing. Zaručuji ti, že se od toho neodtrhneš. První dvě sezóny se řeší (a vyřeší) jeden případ.Zbylé série jsou samostatné, trošku horší, ale i tak dobré.
Pak, již zde zmiňovaní, True Detective.
Momentálně jsem propadl 12 Monkeys. Byl jsem k tomu hooodně skeptický, protože miluju film, ale je to pecka!
Vše vždy viděno v rozmezí jednoho týdne, takové to jsou, dle mě, pecky.

monika.hazuchova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 6. 2015 / 15:34:28 (před 9 roky)
off

Neviete mi niekto poradit serial podobny everwoodu???Prosim piste

Olivesny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
3. 7. 2015 / 22:33:07 (před 9 roky)
off

Ahoj, teď je takový ten seriálový oddych, a tak nemám na co koukat kromě PLL. Koukám na seriály: Pretty little liars, The Ravenswood, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Faking It, Grimm, Eye Candy, Mr. Robot, Gossip girl, Bones, American Horror Story,The 100 a samozřejmě pak Teorie velkého třesku, HIMYM, Přátele atd.
Nebaví mě Once upon a time, The secret circle, Doctor Who, The walking dead a ani mě neláká něco jako Hra o trůny. Už dlouho nemůžu najít nějaký seriál, do kterého bych se zažrala :(

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
3. 7. 2015 / 22:40:29 (před 9 roky)
off
Olivesny napsal(a):

Ahoj, teď je takový ten seriálový oddych, a tak nemám na co koukat kromě PLL. Koukám na seriály: Pretty little liars, The Ravenswood, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Faking It, Grimm, Eye Candy, Mr. Robot, Gossip girl, Bones, American Horror Story,The 100 a samozřejmě pak Teorie velkého třesku, HIMYM, Přátele atd.
Nebaví mě Once upon a time, The secret circle, Doctor Who, The walking dead a ani mě neláká něco jako Hra o trůny. Už dlouho nemůžu najít nějaký seriál, do kterého bych se zažrala :(

Banshee :)

And when my time is up, have I done enough?