Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
cent napsal(a):
To docela pochybuju. Teď to říkáš (ty i ostatní) proto, že srovnáváte dabing s originálem, který znáte dobře. U seriálů, které znám s originálním zvukem, bych dabing taky nikdy neupřednostňoval.. U Futuramy jsem pár dílů v originále viděl, ale to už bylo celkem dávno. Možná proto se mi teď dabing tak líbí. A krom toho je určitě minimálně nadprůměrný, vzhledem k tomu, co se teď v televizích vysílá.. To ať mi nikdo netvrdí, že to není pravda.
Dobře, nebudu ti to tvrdit, ale určitě si to budu myslet ;-D
Ale musíte uznat, že jsme co se dabingu týče líp než poláci, tam to polsky říká jedinej chlap... což by nebylo tak hrozný, kdyby do toho ještě nebyl slyšet originál, on to snad překládá simultáně nebo co
El Barto napsal(a):
Ale musíte uznat, že jsme co se dabingu týče líp než poláci, tam to polsky říká jedinej chlap... což by nebylo tak hrozný, kdyby do toho ještě nebyl slyšet originál, on to snad překládá simultáně nebo co
Nespokojím se s málem jen proto, že jinde je to ještě horší, když můžu mít originál ;-D
už jen 3 měsíce a pak to vypuknééééééééééééééééééé, ááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááá
Jo je dobrá,ale Simpsonovi jsou lepší.
škoda, že už Futurama skončila :( Ale alespoň si zachovala styl.
Miluju Futuramu.Je pro mě na stejné úrovni jako Simpsonovi.