Diskuzní fórum

NEŠVAR SERIÁLŮ - VZPOMÍNKOVÉ DÍLY

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 12. 2018 / 19:11:35 (před 5 roky)
off

Origin S01E10

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
3. 1. 2019 / 20:33:43 (před 5 roky)
off

The Office S06E13 - The Banker

Lixandra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
21. 6. 2019 / 16:49:58 (před 5 roky)
off

M.A.S.H. s07e04 Our Finest Hour

That's all.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 6. 2019 / 19:29:37 (před 5 roky)
off

Pfff, prej nešvar.. Já clip-shows nehorázně miluju. Minimálně je to dobré pro skalní fanoušky aby si procvičili svoje znalosti seriálu a hráli u toho Hádej z jakého je to dílu? hru :D. Já to u Xeny dělala vždycky a baví mě to doteď, i co jsem viděla každý díl tak 500x.

Ale jinak dobře, kdyby se někdo chtěl někdy dívat, tak..

Xena:

S01E13
S02E10
S03E17
S04E22
S05E10
S06E16

Ano, mají to v každé řadě, ale vždycky je to do děje zakomponované tak dobře, že to nestihne divákovi ani začít vadit... A silně nedoporučuju vynechávat.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
21. 6. 2019 / 19:36:36 (před 5 roky)
off

Oh a ještě:

Legend of the Seeker: S01E12

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
21. 6. 2019 / 20:07:24 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Oh a ještě:

Legend of the Seeker: S01E12

To už tu je :P

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
21. 6. 2019 / 21:11:34 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

To už tu je :P

Jsem to tady nepročítala celý no :P :D. A pokud je někdo jako já, tak si to třeba taky přečte až tady :D.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
21. 6. 2019 / 21:19:02 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Jsem to tady nepročítala celý no :P :D. A pokud je někdo jako já, tak si to třeba taky přečte až tady :D.

Akože hneď druhý príspevok a že neprečítala celé. :P

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
21. 6. 2019 / 21:51:26 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Akože hneď druhý príspevok a že neprečítala celé. :P

No jo, když on to Nulák napsal do titulku, které nečtu a ne přímo do příspěvku :D. Ale pokud by někdo šel až na poslední příspěvek.. No :D.

4/4
1234