Diskuzní fórum

Udělala jsem chybu - titulky

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

tessera
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
27. 5. 2015 / 21:21:37 (před 9 roky)
off

ahojte,
stala se mi chyba, že jsem přidala české titulky ale označila jsem je jako slovenské. Ještě nebyly schváleny. Ale nevíte mi prosím poradit co mám dělat? :D

-Tess

Tessera
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 5. 2015 / 21:32:06 (před 9 roky)
off
tessera napsal(a):

ahojte,
stala se mi chyba, že jsem přidala české titulky ale označila jsem je jako slovenské. Ještě nebyly schváleny. Ale nevíte mi prosím poradit co mám dělat? :D

-Tess

Spíš bys měla vysvětlit ten překlad k seriálu Numb3rs, který jsi nahrála a uvádíš u něj, že jsi titulky přeložila ty...

BuBBleS
28. 5. 2015 / 19:28:51 (před 9 roky)
off

Stále jsme se žádného vysvětlení nedočkali. Opravdu by bylo fajn, aby ses k tomu vyjádřila...

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
28. 5. 2015 / 19:32:15 (před 9 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Stále jsme se žádného vysvětlení nedočkali. Opravdu by bylo fajn, aby ses k tomu vyjádřila...

A čo sa ti na tom nepáči? Veď tie titulky preložila... preložila ich z českého DVD sem na SerialZone. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
BuBBleS
28. 5. 2015 / 19:38:36 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

A čo sa ti na tom nepáči? Veď tie titulky preložila... preložila ich z českého DVD sem na SerialZone. :D

Nejsou to titulky z DVD. Autorem těch titulků je Chuchlopec, takže jestli si nezměnil pohlaví a nick, tak si dotyčná přivlastnila cizí práci...

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
28. 5. 2015 / 19:43:50 (před 9 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Nejsou to titulky z DVD. Autorem těch titulků je Chuchlopec, takže jestli si nezměnil pohlaví a nick, tak si dotyčná přivlastnila cizí práci...

Mne to bolo jasné, len som si myslel, že to boli nejaké "oficiálne" české titulky z DVD k tomuto seriálu (čítal som o nich ešte v nejakej inej téme tu vo fóre a tam niekto tuším písal, že sú z českého DVD). Nič to nemení na tom, že si privlastnila cudziu prácu, len som chcel trochu zľahčiť situáciu. :P Vidím, že už si zmazala profil aj avatar, takže ju tu buď už neuvidíme alebo tu trollí pod iným nickom.

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
28. 5. 2015 / 19:56:20 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Mne to bolo jasné, len som si myslel, že to boli nejaké "oficiálne" české titulky z DVD k tomuto seriálu (čítal som o nich ešte v nejakej inej téme tu vo fóre a tam niekto tuším písal, že sú z českého DVD). Nič to nemení na tom, že si privlastnila cudziu prácu, len som chcel trochu zľahčiť situáciu. :P Vidím, že už si zmazala profil aj avatar, takže ju tu buď už neuvidíme alebo tu trollí pod iným nickom.

Škoda, já byla ne její výmluvu fakt zvědavá. A taky na její titulky k Between, které hlásila překládat. I když možná ty anglické, které jistě nebyly její, měly být to veledílo.