Diskuzní fórum

Giftshop a reklama

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 5. 2015 / 01:13:13 (před 9 roky)
off

Predvčerom mi prišla pošta v takomto znení:

Ahoj,
včera ti vypršel balíček virtuální giftshopí odměny vypnutí reklamy. Nyní ti nabízeme neodolatlenou nabídku.

Když si ho do tří dnů od ukončení prodloužíš, získáš na něj 50% slevu a tak si své oblíbené výhody budeš moci užívat znovu za lepší cenu...

Tak neváhej. ;-)

Giftshop nabídka
odesilatel: System

Tak som si vypnutie reklamy kúpila, ale strhlo mi to celých 100 bodov z kreditu a žiadna 50% ná zľava sa nekonala.
To je dosť nemilé zavádzanie užívateľov. Už by som si to totiž za pôvodnú "cenu" znova neaktivovala, ale naletela som na tú zľavu, ako taká babka, ktorá naletí šmejdom na predajnej akcii :/

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 5. 2015 / 10:18:12 (před 9 roky)
off

A klikla jsi na tu zvyhodnenou nabidku nebo na tu co stoji porad tech 100 kreditu?

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 5. 2015 / 11:44:10 (před 9 roky)
off
darebnica napsal(a):

Predvčerom mi prišla pošta v takomto znení:

Giftshop nabídka
odesilatel: System

Tak som si vypnutie reklamy kúpila, ale strhlo mi to celých 100 bodov z kreditu a žiadna 50% ná zľava sa nekonala.
To je dosť nemilé zavádzanie užívateľov. Už by som si to totiž za pôvodnú "cenu" znova neaktivovala, ale naletela som na tú zľavu, ako taká babka, ktorá naletí šmejdom na predajnej akcii :/

A nebude to preto, lebo tie tri dni už uplynuli? Keď píšeš, že predvčerom ti prišla pošta že včera ti vypršal balíček.. to je práve okolo tých 3 dní, možno si to nestihla.

darebnica
29. 5. 2015 / 12:18:44 (před 9 roky)
off
Balthazar6 napsal(a):

A klikla jsi na tu zvyhodnenou nabidku nebo na tu co stoji porad tech 100 kreditu?

Cez link v tej správe ma hodilo do giftshopu s reklamami, tam boli len tie štandardné ponuky za plnú cenu. Tak som zaškrtla tú reklamu, ktorú som chcela vypnúť dúfajúc, že mi stiahne z kreditu len polovičku.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
darebnica
29. 5. 2015 / 12:22:49 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

A nebude to preto, lebo tie tri dni už uplynuli? Keď píšeš, že predvčerom ti prišla pošta že včera ti vypršal balíček.. to je práve okolo tých 3 dní, možno si to nestihla.

Nie. Tá správa s ponukou (nabídkou) mi prišla 26.5.2015 v 01:00 a aktivovala som si to v noci z 27 na 28.5.
Sem som napísala až v túto noc, lebo som ešte dúfala, že mi možno v priebehu dňa bude nejak tých 50% refundovaných.