Diskuzní fórum

Ostávajúce časti

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

DomINO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
29. 5. 2015 / 01:17:43 (před 9 roky)
off

Čaute :) čo poviete na to, žeby vo Watchliste pri seriáli písalo aj to, koľko častí nám zostáva do "dobehnutia" aktuálnej časti? Viem, že sa to dá pozrieť a vypočítať ručne, ale prečo to neprenechať počítaču? ^^
(ak sa to už riešilo, alebo dokonca tá funkcia už existuje, ospravedlňujem sa)
Prajem pekný zvyšok dňa :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
29. 5. 2015 / 09:51:48 (před 9 roky)
off

Jako kolik dílů do konce řady, to tím myslíš? Připadá mi to jako zbytečné zapráskání místa. Čím tlustší ty řádky budou, tím to bude méně přehledné. Vem si, že už teď, když máš název dílu, co se nevleze na řádek, tak tam nevidíš ani datum vysílání.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
29. 5. 2015 / 09:55:09 (před 9 roky)
off

To by bylo docela fajn.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
29. 5. 2015 / 09:59:25 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Jako kolik dílů do konce řady, to tím myslíš? Připadá mi to jako zbytečné zapráskání místa. Čím tlustší ty řádky budou, tím to bude méně přehledné. Vem si, že už teď, když máš název dílu, co se nevleze na řádek, tak tam nevidíš ani datum vysílání.

No, ono by to stačilo riešiť ako napr. s počtom epizód na profile seriálov. Že vo watchliste by si myšou nabehla na konkrétnu epku, napr. 2x06 a zobrazil by sa ti text "Zbývá XX epizod." :) V profile, keď nabehneš myšou na záložku "Epizody", tak sa ti zobrazí text, koľko je tam dokopy epizód. ;)

//mne osobne to ale príde zbytočné, nepotrebujem vedieť, koľko epizód mi zostáva do aktuálnej, aj tak to nijako neovplyvní moje sledovanie...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 2x | Naposledy: 29. 5. 2015 / 10:06:39
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 5. 2015 / 10:11:18 (před 9 roky)
off

Už se řešilo zde. ;-)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
29. 5. 2015 / 10:15:53 (před 9 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Už se řešilo zde. ;-)

A vidíš to. :) You're like Rain Man, man. ;D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
DomINO
30. 5. 2015 / 01:10:18 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Hej, hej..to s výškou riadku mi tiež niekedy lezie na nervy :D ale inekafe to vymyslel celkom dobre :)
ono ani mne by to nejak moc neovplyvnilo pozeranie seriálu, ale sme tu predsa pre zábavu, a bez viacerých funkcií by som sa vedel zaobísť...niektoré seriály som však začal pozerať, keď už bežala x-tá séria..zatiaľ čo kamoš je pri aktuálnej časti. Alebo aj v rámci série. Bolo by fajn vedieť, kedy dobehnem zvyšok sledujúcej komunity :)
ale ako vidím, keď sa o tom písalo minule, tak sa to zamietlo kvôli "zložitým výpočtom", takže do toho už nebudem rýpať ^^

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
30. 5. 2015 / 01:55:48 (před 9 roky)
off

On tenhle požadavek je hlavně lehce nedomyšlený. Většina seriálů, které jsou sledovány, jsou aktuální věci, u kterých se epizody doplňují postupně během roku. Tudíž neexistuje až do konce roku žádné finální číslo, kolik těch epizod v aktuální řadě vlastně bude (ani databázově). Jasně, obvykle to je 13 nebo 22, ale během roku může být seriál zrušen, může mu být naděleno víc epizod, může se stát cokoliv, co ten počet epizod prostě ovlivní. Sledovat tohle u cca 200 seriálů, co aktuálně běží, a v nějakém slušném čase na to reagovat, to prostě stoprocentně nejde.

And when my time is up, have I done enough?
DomINO
31. 5. 2015 / 12:21:25 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

On tenhle požadavek je hlavně lehce nedomyšlený. Většina seriálů, které jsou sledovány, jsou aktuální věci, u kterých se epizody doplňují postupně během roku. Tudíž neexistuje až do konce roku žádné finální číslo, kolik těch epizod v aktuální řadě vlastně bude (ani databázově). Jasně, obvykle to je 13 nebo 22, ale během roku může být seriál zrušen, může mu být naděleno víc epizod, může se stát cokoliv, co ten počet epizod prostě ovlivní. Sledovat tohle u cca 200 seriálů, co aktuálně běží, a v nějakém slušném čase na to reagovat, to prostě stoprocentně nejde.

Ja som myslel ostávajúce časti k aktuálne vydanej časti, nie do konca série. Myslel som, že časť ktorú uživateľ pozerá je uložená v jednej premennej, aktuálna časť v druhej premennej a stačí ich len odpočítať. Ale nevyznám sa v tom tak ako vy, tak vám do toho nechcem kecať :D bol to len návrh a cením si, že ste sa k nemu vyjadrili.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
31. 5. 2015 / 18:00:12 (před 9 roky)
off
DomINO napsal(a):

Ja som myslel ostávajúce časti k aktuálne vydanej časti, nie do konca série. Myslel som, že časť ktorú uživateľ pozerá je uložená v jednej premennej, aktuálna časť v druhej premennej a stačí ich len odpočítať. Ale nevyznám sa v tom tak ako vy, tak vám do toho nechcem kecať :D bol to len návrh a cením si, že ste sa k nemu vyjadrili.

Tak jak si ty části představuješ?

1/2
12