Diskuzní fórum

ČÍM, JAK A ODKUD STAHUJETE?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 7. 2009 / 15:24:08 (před 15 roky)
off

Osobně používám DC++, klient ApexDC, share - historické filmy, na které již vypršela autorská práva (tedy včetně hudby a scénáře), linuxové distribuce, freeware - 50 GB naprosto zbytečných a právně nepostižitelných dat, limitace uploadu na cca 20 kBps pomocí ext. PGM (nikoliv NetLimiter, download 4 Mbps, upload sloty = 25, hubů 20-25, vypnuté segmentové stahování (jen tehdy nesharujete stahovaná data). Chovám se tedy z pohledu komunity aneticky - jako leecher, ale neporušuji CZ právo a přitom relativně rychle stahuji značné objemy dat (seriály po celých seriích, nebo komplet). Bany (které jsou naprosto výjimečné) mě nebolí, protože velkých hubů je dost.

Kromě toho se dá napsat jednoduchý batchfile, kterým se cyklicky (s několikahodinovou periodou) mění nick a share + restartuje clienta, což při použití sdílené IP (jinak nevýhodná = passive) a nepravděpodobnosti IPrange banu zajistí poklidný download. Kdysi jsem to používal u jiného providera.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 7. 2009 / 15:29:38
Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
14. 7. 2009 / 21:32:36 (před 15 roky)
off

UPC 20/1,5 MB, neomezená data. Stahování privat torrenty a Rapidshare /premium user/.

Do hodiny mám všechno :o)) Jak celou sérii seriálu, tak nejnovější film na DVD. Ovšem, beru si to jen pro sebe, žádné uploadování jinam, nebo šíření mezi kamarády. Zase něco má své meze. Dokud český trh nepochopí, proč máme takovou míru pirátství, budu v tom i nadále pokračovat :o)

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.