Diskuzní fórum

The whispers

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

samio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 6. 2015 / 10:44:38 (před 9 roky)
off

Ahoj, před cca 4 dny jsem vkládal titulky (S01E01 a S01E02) k seriálu Whispers, ale ještě se v profilu seriálu neobjevily. Byly to mnou poprvé uploadované titulky, tak nevím, jestli jsem neudělal něco špatně.

samio
23. 6. 2015 / 14:56:46 (před 9 roky)
off

No, nikdo neodpovídá.... ale mám aktualizaci své otázky: Titulky byly do profilu seriálu přidány, já ale nejsem v "autorech profilu". Nejde mi o to tam být, jde mi o to, zda jsem neudělal při vkládání chybu, abych se jí mohl příště vyvarovat. Díky za jakoukoliv odpoveď :)

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 6. 2015 / 15:51:48 (před 9 roky)
off

Proc jsi je oznacil jako CZ, kdyz jsou v SK?

„Oko za oko a svět bude slepý..“
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
23. 6. 2015 / 16:07:18 (před 9 roky)
off
samio napsal(a):

No, nikdo neodpovídá.... ale mám aktualizaci své otázky: Titulky byly do profilu seriálu přidány, já ale nejsem v "autorech profilu". Nejde mi o to tam být, jde mi o to, zda jsem neudělal při vkládání chybu, abych se jí mohl příště vyvarovat. Díky za jakoukoliv odpoveď :)

Pretože za vloženie tituliek sa fakt nepridáva medzi autorov profilu. Tam sa pridáva len vtedy, ak si spravil niečo dôležité so samotným profilom seriálu - vložil epizódu, vložil obsah seriálu, atď.

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
samio
23. 6. 2015 / 16:08:47 (před 9 roky)
off

Aha, tak to sem přehlíd. Moje vina, každopádně díky za odpověď, aspoň vim, na co si mám dát příště pozor