Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, před cca 4 dny jsem vkládal titulky (S01E01 a S01E02) k seriálu Whispers, ale ještě se v profilu seriálu neobjevily. Byly to mnou poprvé uploadované titulky, tak nevím, jestli jsem neudělal něco špatně.
No, nikdo neodpovídá.... ale mám aktualizaci své otázky: Titulky byly do profilu seriálu přidány, já ale nejsem v "autorech profilu". Nejde mi o to tam být, jde mi o to, zda jsem neudělal při vkládání chybu, abych se jí mohl příště vyvarovat. Díky za jakoukoliv odpoveď :)
Proc jsi je oznacil jako CZ, kdyz jsou v SK?
samio napsal(a):
No, nikdo neodpovídá.... ale mám aktualizaci své otázky: Titulky byly do profilu seriálu přidány, já ale nejsem v "autorech profilu". Nejde mi o to tam být, jde mi o to, zda jsem neudělal při vkládání chybu, abych se jí mohl příště vyvarovat. Díky za jakoukoliv odpoveď :)
Pretože za vloženie tituliek sa fakt nepridáva medzi autorov profilu. Tam sa pridáva len vtedy, ak si spravil niečo dôležité so samotným profilom seriálu - vložil epizódu, vložil obsah seriálu, atď.
Aha, tak to sem přehlíd. Moje vina, každopádně díky za odpověď, aspoň vim, na co si mám dát příště pozor