Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Miluji tento vlčí seriál a ted když začala pátá série,jsem nadšená,ale kde je Derek Hale?????Prosím řekněte někdo,že se vrátí.
Taky jsem z toho nějaká zmatená a vůbec netuším, kam se Derek poděl. Abych pravdu řekla, úplně jsem na něj zapomněla, teď už vím, co mi tam celou dobu chybí!
ritterqa napsal(a):
Též už si moc nepamatuji, jak skončila minulá řada. Ale teda musím říct, že jsem nepochopila ten začátek - proč byla Lydia v tom blázinci? A to nikdy jiný neví, že tam byla?
Jak jsem to tedy pochopila já, tak to v tom blázinci se teprve stane.
justynajohnson napsal(a):
Miluji tento vlčí seriál a ted když začala pátá série,jsem nadšená,ale kde je Derek Hale?????Prosím řekněte někdo,že se vrátí.
Co jsem slyšela tak Derek by se párkrát objevit měl, ale Couch se tuhle sérii na sto pro neobjeví :/ měla jsem ráda jeho hlášky!
Knoxie96 napsal(a):
Co jsem slyšela tak Derek by se párkrát objevit měl, ale Couch se tuhle sérii na sto pro neobjeví :/ měla jsem ráda jeho hlášky!
Jak jsem mohla zapomenout na trenéra?! Celou řadu jsem si na něj ani nevzpoměla a to je přitom tak boží!!!
trenér: Vím, že na vás hodně řvu. Ale není to tak, že bych vás nenáviděl. No, možná trochu nenávidím Greenberga, ale... to je jiné. Je to Greenberg.
trenér: Zná někdo odpověď? (Scott se přihlásí.) Ano, Scotte, můžeš jít na záchod.
trenér: Jarede, varuju tě. Když někdo zvrací, tak já taky. Takže pokud se pozvracíš, tak já pozvracím tebe, a bude to nesmírně nechutné.
Jared: Prosím, nemluvte o zvracení, nepomáhá to.
trenér: Klidně bych tě mohl pozvracet, jenom abych ti to dokázal.
Jared: Nepomáhá to, nepomáhá to.
o chvíli později
trenér: Jarede, nesnáším tě! Sežeňte někdo ručníky nebo mop. Nebo novej autobus.
[citace=LadyJ]
trenér: Vím, že na vás hodně řvu. Ale není to tak, že bych vás nenáviděl. No, možná trochu nenávidím Greenberga, ale... to je jiné. Je to Greenberg.
Vůbec bych se nezlobila, kdyby tuhle řadu konečně Greenberga ukázali :D