Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Opäť vás zdravím!
Mohli by ste mi dať nejaké tipy na seriál, niečo v štýle ako momentálne asi Ray Donovan, kde nechýba násilie, sex, drogy, alkohol? Nezáleží na tom z ktorého to je roku, ale ideálne by bolo keby to má viac sérií nech mám čo pozerať po nociach.
Ďakujem za každý tip.
amabis napsal(a):
Opäť vás zdravím!
Mohli by ste mi dať nejaké tipy na seriál, niečo v štýle ako momentálne asi Ray Donovan, kde nechýba násilie, sex, drogy, alkohol? Nezáleží na tom z ktorého to je roku, ale ideálne by bolo keby to má viac sérií nech mám čo pozerať po nociach.
Ďakujem za každý tip.
Seriál pro chlapy?
True Detective, Fargo, Boardwalk Empire - tři nejlepší seriály, které jsem viděl, a splňují přesně to, co požaduješ
Dále mě napadá Strike Back nebo The Last Ship, ale tam už je toho méně.
@HonZajs000
Ďakujem za tip ale True Detective, Fargo, Boardwalk Empire mám všetko dopozerané a tie ďalšie dva ma nijak nezaujaly.
@corine
No neviem, mne tam zapadá okrem vyššie spomínaních ešte The Wire a The Sopranos čo už mám tiež dopozerané a možno ešte Deadwood ktorý mi ale nejak nepasuje.
Ale každopádne ďakujem :-)
amabis napsal(a):
@HonZajs000
Ďakujem za tip ale True Detective, Fargo, Boardwalk Empire mám všetko dopozerané...
A podle toho se pozná kvalitní divák.
Entourage, The Wire, když se k tomu přidají i historický typu Rome, fantasy Game of Thrones, True Blood případně The Tudors (ne HBO) a podobně, tak často sice vypadnou ty drogy, ale násilí, sexu a alkoholu je tam obvykle víc než dost.
amabis napsal(a):
Opäť vás zdravím!
Ďakujem za každý tip.
Zkus Spartacuse