Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zmizely.
Děkuji.
mám dotaz, jak to že dnes mám watchlistu napsáno, že bude Lucifer, když je 27.3 a on bývá v pondělí, tj. zítra 28.3.? Děkuji za odpoveď
Me to taky tak ukazuje.. Datum je spravne - 28.3. Ale pise to dnes. To stejne u ostatnich serialu - vzdy posunuto o den zpet, ackoli data premier sedi. Ale to pouze u epizod na ktere cekam. U tech ktere probehly, ale nevidela jsem to pise spravne. Napr. Grimm 25.3. - pred 2 dny.
Uff, myslela jsem si, že to je pouze moje vidina, děkuji, že jste mi potvrdili, že není:)
Nefunguje odškrtávání James May's Cars of the People. Ve watchlistu se vůbec nezobrazí.
Blázen z Jericha napsal(a):
Nefunguje odškrtávání James May's Cars of the People. Ve watchlistu se vůbec nezobrazí.
Máš všechno co je v DB odškrtaný, tudíž se nemá co zobrazovat.
Zkoušel jsem to znova odmilovat a znelíbit a pořád nic. Rozhodně jsem skončil první řadou. Ale watchlist to nechápe.
Mám dotaz, u českého seriálu, konkrétně je to Stardance, zatím nikde jinde jsem to neobjevila, se ve watchlistu objevuje premiera epizody v neděli, přitom podle programu se vysílá v sobotu a i na profilové stránce seriálu je vysílání v sobotu. Je to chyba?
sarhod79 napsal(a):
Mám dotaz, u českého seriálu, konkrétně je to Stardance, zatím nikde jinde jsem to neobjevila, se ve watchlistu objevuje premiera epizody v neděli, přitom podle programu se vysílá v sobotu a i na profilové stránce seriálu je vysílání v sobotu. Je to chyba?
Máš v nastavení zaškrtlý posun o den. Což se projeví žel bohu i u CZ seriálů.
aha, díky za upozornění, už jsem si to upravila