Diskuzní fórum
Zmizely.
Děkuji.
mám dotaz, jak to že dnes mám watchlistu napsáno, že bude Lucifer, když je 27.3 a on bývá v pondělí, tj. zítra 28.3.? Děkuji za odpoveď
Me to taky tak ukazuje.. Datum je spravne - 28.3. Ale pise to dnes. To stejne u ostatnich serialu - vzdy posunuto o den zpet, ackoli data premier sedi. Ale to pouze u epizod na ktere cekam. U tech ktere probehly, ale nevidela jsem to pise spravne. Napr. Grimm 25.3. - pred 2 dny.
Uff, myslela jsem si, že to je pouze moje vidina, děkuji, že jste mi potvrdili, že není:)
Nefunguje odškrtávání James May's Cars of the People. Ve watchlistu se vůbec nezobrazí.
Blázen z Jericha napsal(a):
Nefunguje odškrtávání James May's Cars of the People. Ve watchlistu se vůbec nezobrazí.
Máš všechno co je v DB odškrtaný, tudíž se nemá co zobrazovat.
Zkoušel jsem to znova odmilovat a znelíbit a pořád nic. Rozhodně jsem skončil první řadou. Ale watchlist to nechápe.
Mám dotaz, u českého seriálu, konkrétně je to Stardance, zatím nikde jinde jsem to neobjevila, se ve watchlistu objevuje premiera epizody v neděli, přitom podle programu se vysílá v sobotu a i na profilové stránce seriálu je vysílání v sobotu. Je to chyba?
sarhod79 napsal(a):
Mám dotaz, u českého seriálu, konkrétně je to Stardance, zatím nikde jinde jsem to neobjevila, se ve watchlistu objevuje premiera epizody v neděli, přitom podle programu se vysílá v sobotu a i na profilové stránce seriálu je vysílání v sobotu. Je to chyba?
Máš v nastavení zaškrtlý posun o den. Což se projeví žel bohu i u CZ seriálů.