Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Marianno SVK napsal(a):
https://www.csfd.cz/film/578045-spjascije/prehled/
ale vy asi len americké
Nejenom americké.
Ale špatné fórum. - Vlastně to ani do jiného fóra nepatří. - Patří to SEM.
A k tomu ještě odkaz na špatnou stránku, příště odkaz na IMDb.
Marianno SVK napsal(a):
https://www.csfd.cz/film/578045-spjascije/prehled/
ale vy asi len americké
Jen se mrkni, odkud odevšad tu máme seriály.
Ahoj, před nedávnem jsem si chtěla přidat další seriály do watchlistu a bohužel mi to na profilech seriálů nebylo umožněno a problém stále trvá. V čem je tedy chyba? Děkuji za pomoc
LucaR napsal(a):
Ahoj, před nedávnem jsem si chtěla přidat další seriály do watchlistu a bohužel mi to na profilech seriálů nebylo umožněno a problém stále trvá. V čem je tedy chyba? Děkuji za pomoc
Mám stejný problém. Chtěla jsem si přidat nové seriály do watchlistu a některé,které už jsem dodívala odebrat ze seznamu 'chci vidět',ale nejde to. Pod obrázkem seriálu zmizela nabídka,kde vždycky bylo,kam chci seriál přidat.
vevisek napsal(a):
Mám stejný problém. Chtěla jsem si přidat nové seriály do watchlistu a některé,které už jsem dodívala odebrat ze seznamu 'chci vidět',ale nejde to. Pod obrázkem seriálu zmizela nabídka,kde vždycky bylo,kam chci seriál přidat.
Nepodařilo se mi nasimulovat. Prohlížeč? Adblock?
Hádám, že posun času nám opět rozbil watchlist, protože u včerejšího data CZ premiéry místo "včera" píše "před 2 dny":
CZ premiéra: 28.10.2018 (před 2 dny)
Se opraví během následujícího přepočtu.
Fruiko napsal(a):
Nepodařilo se mi nasimulovat. Prohlížeč? Adblock?
byl to ten Adblock. Děkuju :)
Watchlist už nějakou dobu zobrazuje na prvním místě seriál The Grand Tour, přičemž je datum vysílání neznámý, takže by asi neměl být zobrazený vůbec (nebo aspoň na konci seznamu).
Dobrý den, již poněkolikáté se mi stalo, že mi zmizely seriály z watchlistu. Většinou to byla přibližně půlka seriálů, co zmizela. Když jsem si je pak dohledávala a přidávala zpět, většinou byly epizody ohodnoceny (líbí/nelíbí) a to třeba i celá série, která bude teprve vysílána. A nebo nebyl seriál označený jako oblíbený. Nejdříve jsem si myslela, že jsem to odklikla omylem, ale jsem si jistá, že to už určitě není možné. Pokaždé seriály zmizely ze dne na den a ve větším množství :-D
Děkuji za pomoc