Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj všichni!
Před několika lety jsem sledoval v televizi takový seriál o tlupě neandrtálců a pohled na jejich každodenní činost. Bylo to animovaný. Kdyby náhodou někdo znal název pls napište. Dík moc
waitec napsal(a):
Ahoj všichni!
Před několika lety jsem sledoval v televizi takový seriál o tlupě neandrtálců a pohled na jejich každodenní činost. Bylo to animovaný. Kdyby náhodou někdo znal název pls napište. Dík moc
Mohla by to být třeba Civilizace?
Přesně vím co myslíš, to sem mněla hrozně ráda :-D Ale jak se to jmenuje to si přesně nepamatuju, ale myslím, že v tom bylo slovo neadrtálec nebo něco takového
stepanka napsal(a):
Přesně vím co myslíš, to sem mněla hrozně ráda :-D Ale jak se to jmenuje to si přesně nepamatuju, ale myslím, že v tom bylo slovo neadrtálec nebo něco takového
co Kromaňonec?
Jabadabadůůůůů
Homer Simpson: "Jak se jmenuje ten prcek,..... ten co má pořád ruce v kapsách... noo.."
Myslím že před 3 až 5ti lety hrál na Nově Animovaný Seriál.. Byl rozdělený na dvě části. V první se oběvoval pouze jeden kocour podobný Garfieldovi a v té druhé vystupovali nějací 4 kocouři ze zkládky :D Myslel jsem že to byla Kočičí banda , ale po ukázce z Youtube jsem zjítil že to není ono. Potřeboval bych název :)