Diskuzní fórum

Jak se jmenuje???

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

waitec
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
12. 8. 2009 / 22:37:52 (před 15 roky)
off

Ahoj všichni!
Před několika lety jsem sledoval v televizi takový seriál o tlupě neandrtálců a pohled na jejich každodenní činost. Bylo to animovaný. Kdyby náhodou někdo znal název pls napište. Dík moc

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 8. 2009 / 22:38:49
aaime
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 8. 2009 / 09:23:13 (před 15 roky)
off
waitec napsal(a):

Ahoj všichni!
Před několika lety jsem sledoval v televizi takový seriál o tlupě neandrtálců a pohled na jejich každodenní činost. Bylo to animovaný. Kdyby náhodou někdo znal název pls napište. Dík moc

Mohla by to být třeba Civilizace?

vdova po Jamesi Deanovi a budoucí žena Petera Bishopa
stepanka
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
16. 8. 2009 / 18:29:27 (před 15 roky)
off

Přesně vím co myslíš, to sem mněla hrozně ráda :-D Ale jak se to jmenuje to si přesně nepamatuju, ale myslím, že v tom bylo slovo neadrtálec nebo něco takového

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
16. 8. 2009 / 19:37:13 (před 15 roky)
off
stepanka napsal(a):

Přesně vím co myslíš, to sem mněla hrozně ráda :-D Ale jak se to jmenuje to si přesně nepamatuju, ale myslím, že v tom bylo slovo neadrtálec nebo něco takového

co Kromaňonec?

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 8. 2009 / 19:37:23
Bretan
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
14. 2. 2010 / 02:19:45 (před 14 roky)
off

Jabadabadůůůůů

Homer Simpson: "Jak se jmenuje ten prcek,..... ten co má pořád ruce v kapsách... noo.."

Martin_W
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 3. 2010 / 11:34:34 (před 14 roky)
off

Myslím že před 3 až 5ti lety hrál na Nově Animovaný Seriál.. Byl rozdělený na dvě části. V první se oběvoval pouze jeden kocour podobný Garfieldovi a v té druhé vystupovali nějací 4 kocouři ze zkládky :D Myslel jsem že to byla Kočičí banda , ale po ukázce z Youtube jsem zjítil že to není ono. Potřeboval bych název :)