Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chtěla by jsem se zeptat kde najdu seznam seriálu které chci vidět?
Nadpis ti trošku nesedí s otázkou. Seriály, které chceš vidět, najdeš pod srdíčkem, které je v červené liště, ale seriály se tu nesledují, viz FAQ.
To by ses mimochodem dočetl v asi pěti dalších tématech v té samé sekci, kde jsi umístil to svoje. Mají i prakticky stejný název, tak proč ses nepodíval tam?
ševča napsal(a):
dočetl ..... umístil .... nepodíval tam?
To je holka, ne?
reallyreallychildish napsal(a):
To je holka, ne?
Je, ale to opravdu nebylo to podstatné tady, věnovala jsem pozornost jiným věcem.
veslyx napsal(a):
souhlas.Stránky téměř k hvnu
Zkoušeli jste to samé říct na čsfd? Na facebooku? Že facebook nic společného s pouštěním seriálu nemá? Serialzone taky ne a pořád se někdo tak hloupě ptá. Doufám, že se podobně nevztekáte i nad TV programem :).
Drunk_Queen napsal(a):
Zkoušeli jste to samé říct na čsfd? Na facebooku? Že facebook nic společného s pouštěním seriálu nemá? Serialzone taky ne a pořád se někdo tak hloupě ptá. Doufám, že se podobně nevztekáte i nad TV programem :).
Netvrď mi, že teba to tu baví? -_- Súhlasím s tými vyššie... Sú tu len samé články a novinky o seriáloch; pravidelné rubriky, ktoré rád čítam a komentujem; milión vychytávok; súťaže dokonca aj o vecné ceny; možnosť diskusie o čomkoľvek seriálovom v diskusii alebo so super kamarátmi, ktorých si tu môžeme nájsť, cez správy; Postergame;, Tradegame; 100 seriálov; seriálové odporúčania; skvelé fotočlánky; kreditové odmeny (s možnosťou neskoršej výmeny za vecnú odmenu); rôzne rebríčky s naj seriálmi; playlist; watchlist; kalendár atď. atď. atď. Proste samé chujoviny... Asi to tu tiež zabalím... :P