Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den,
strukturu a funkci tohoto webu jsem bohužel nepochopil, proto mě musel robot upozornit na nečinnost. Stal jsem se "členem" prioritně proto, že chci získat můj oblíbený seriál Robocop 1994, CZ. Stáhnout, koupit, cokoliv. Prosím tedy vysvětlení, jak a zda se zde dá tento seriál jakkoliv získat. Hledám všude (poctivě) již snad 5 let a ani jsem o něj nezavadil. A to jsem IT.
Děkuji.
mpcz, 21/04/2016
mpcz napsal(a):
Dobrý den,
strukturu a funkci tohoto webu jsem bohužel nepochopil, proto mě musel robot upozornit na nečinnost. Stal jsem se "členem" prioritně proto, že chci získat můj oblíbený seriál Robocop 1994, CZ. Stáhnout, koupit, cokoliv. Prosím tedy vysvětlení, jak a zda se zde dá tento seriál jakkoliv získat. Hledám všude (poctivě) již snad 5 let a ani jsem o něj nezavadil. A to jsem IT.
Děkuji.
mpcz, 21/04/2016
Tak to seš asi ajťák na dvě věci, když si nedokážeš přečíst pár příspěvků nad sebou a najít FAQ.
mpcz napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
mpcz, 21/04/2016
Našla jsem ho za 20 sekund. A to nejsem IT.
mpcz napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
mpcz, 21/04/2016
Tak to jsi hledal blbe. :)
Ahoj.
Vím, že je toto starší téma, takže už lehce off topic... :D
Mně se tento web velmi líbí. Než jsem na něj narazila velmi těžce jsem zjišťovala např. jaké písničky hrají v mých oblíbených filmech či seriálech. Nejsem IT a hledat zrovna dobře neumím. Tady nějaká dobrá duše vložila odkazy nejen k songům, které hledám. Je tu spousta zajímavostí k hercům, filmům i seriálům. Sice zde není úplně vše, ale tak nějak předpokládám, že to tu dělají lidé a ne dokonalí androidi.
Za mě tvůrcům SZ děkuji.
Ahoj, Je tu spousta dobrých informací podle kterých se dá dál hledat na netu, i když ne všechno. Je fakt škoda, že tu nemohou být odkazy na stahování. Dobře vím, že o tom to tu není. Jinak super. :-)
inekafe napsal(a):
Netvrď mi, že teba to tu baví? -_- Súhlasím s tými vyššie... Sú tu len samé články a novinky o seriáloch; pravidelné rubriky, ktoré rád čítam a komentujem; milión vychytávok; súťaže dokonca aj o vecné ceny; možnosť diskusie o čomkoľvek seriálovom v diskusii alebo so super kamarátmi, ktorých si tu môžeme nájsť, cez správy; Postergame;, Tradegame; 100 seriálov; seriálové odporúčania; skvelé fotočlánky; kreditové odmeny (s možnosťou neskoršej výmeny za vecnú odmenu); rôzne rebríčky s naj seriálmi; playlist; watchlist; kalendár atď. atď. atď. Proste samé chujoviny... Asi to tu tiež zabalím... :P
Sakra, já to tu miluju!
Ševčo, jen tak dál :)