Diskuzní fórum

Hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Idril
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
3. 8. 2015 / 20:53:29 (před 9 roky)
off

Ahoj. Nedávno jsem začala sledovat seriály, takže toho ještě není moc, co jsem viděla, ale tak nějak už prostě nemůžu najít něco, co by se mi líbilo. Mohli byste mi pomoc? :-)
Dívám se na Teen Wolf, Pretty Little Liars, The 100, Ravenswood, Scream a zkoušela jsem iZombie, Once Upon a Time a The Vampire Diares, ale to mě nechytilo...
Nemám ráda komedie, spíš drama, mysteriózní nebo thriller možná i horor. Vždycky si to víc oblíbím, když jsou v hlavních rolích teenageři. Máte nějaké nápady? :-)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
3. 8. 2015 / 20:59:38 (před 9 roky)
off
Idril napsal(a):

Ahoj. Nedávno jsem začala sledovat seriály, takže toho ještě není moc, co jsem viděla, ale tak nějak už prostě nemůžu najít něco, co by se mi líbilo. Mohli byste mi pomoc? :-)
Dívám se na Teen Wolf, Pretty Little Liars, The 100, Ravenswood, Scream a zkoušela jsem iZombie, Once Upon a Time a The Vampire Diares, ale to mě nechytilo...
Nemám ráda komedie, spíš drama, mysteriózní nebo thriller možná i horor. Vždycky si to víc oblíbím, když jsou v hlavních rolích teenageři. Máte nějaké nápady? :-)

Na základě toho můžeš použít náš filtr, kde si můžeš zvolit konkrétní žánry a následně ti vyjede jejich výčet, např. seriály žánru teen máš zde. A na seriály podobné tématiky se soustředí hlavně stanice The CW, ABC Family a MTV, takže i v tomto případě si můžeš vyjet seriály právě od těchto stanic a na základě toho si něco vybrat.

Idril
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
5. 8. 2015 / 16:32:21 (před 9 roky)
off