Diskuzní fórum

Kobra 11 : Rozloučení po pouhých dvou sezónách - Vinzenz Kiefer končí

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mr.Gogo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
15. 8. 2015 / 11:11:31 (před 9 roky)
off

"Alarm für Cobra 11": RTL výměna Vinzenze Kiefera
Thomas Lückerath
03.08. 2015 - 16:25 hodin

Další, prosím!produkční firma Action Concept , která vyrábí pro televizi RTL akční seriál "Alarm für Cobra 11 - Dálniční policie" bude vyrábět tento seriál od roku 2016 znovu odlehčenou a s více humorem. U toho už ale nebude herec Vinzenz Kiefer.
To bylo poměrně krátké hostování u dálniční policie: Vinzenz Kiefer (37)natáčel od jara minulého roku, kdy nastoupil na místo za Toma Becka po boku Erdoğana Atalaye. 10. Září začíná vysílání 20. sezóny "Alarm für Cobra 11", a to je opět ve stejnou dobu a poslední pro Kiefera. RTL a Vinzenz Kiefer potvrdili v pondělí příslušné informace pro mediální časopis DWDL.de o odchodu herce ze seriálu.

"Vždy jsem se cítil velmi dobře v Kobře 11. Pracovat se všemi mými kolegy a s obzvláště mým partnerem Erdoğanem , stejně jako celým týmem v Action Concept bylo vynikající. Jsem také hrdý na to, co jsme v minulosti vytvořili v průběhu dvou let v tomto formátu a dokázali společně ", Vinzenz Kiefer vysvětluje na vyžádání mediálního časopisu DWDL.de v pondělí. Nicméně, RTL a producent Actionconcept chtějí přestavět Kobru klasickou, takovou, jakou ji známe z dřívějších let.
Humor se v roce 2016 dostane opět více do popředí, aby poskytl větší lehkost celému seriálu,vysvětlil jako RTL mluvčí Claus Richter Nicméně , role, kterou hraje Kiefer jako Alex Brandt se svou minulostí v příběhu je méně vhodný pro tento formát. To je důvod, proč nový partner herce Erdoğana Atalaye bude mít úplně jinou minulost v souladu s vývojem seriálu. Konkurz na místo nástupce Vinzenze Kiefera je v závěrečné fázi.

"V tomto ohledu byla pro mě změna směru poměrně překvapivá, ze strany vysílání"

Vinzenz Kiefer
A zde jsou slova díků : "Děkujeme Vincentovi za lidskou a skvělou spolupráci na place. Jeho role šla do hloubky a on posunul vývoj seriálu dál k novému rozvoji.. Jsme velmi hrdí na epizody, které se objevily s ním, a těšíme se na velkolepou podzimní sezónu se speciálními efekty a překvapivé a vzrušující finále. "

A Kiefer? Lituje v souvislosti s dobrou spoluprací a srozumitelným způsobem nového směru série, která mu vzala roli. "V tomto ohledu, změna vývoje seriálu přišla poněkud překvapivé pro mě ze strany televize," říká herec. "Nicméně, nyní situaci nebudu řešit a budu soustředit se na to, co leží přede mnou. Život je stejně, jako řada po sobě jdoucích mnoha kapitol a je plný nečekaných zvratů a vývoje. V takovém místě, nyní jsem a jsem napjatý, co bude dál. "

Odkaz na blog :
odkaz

Editováno: 7x | Naposledy: 15. 8. 2015 / 13:16:07