Vepřové výpečky Suroviny
vepřová plec 400 g, vepřový bůček bez kosti 500 g, tmavé pivo 500 ml, cibule 4 kusy, česnek 10 stroužků, sůl, kmín, sladká paprika, hovězí vývar nebo voda na podlévání Postup
Bůček a plec nakrájíme na kostky, vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme, přidáme sladkou papriku, promícháme s nakrájenou cibulí a česnekem, podlijeme pivem a vývarem a pečeme pod poklicí při 160 °C asi hodinu a půl doměkka. Pak zvýšíme teplotu, odkryjeme poklici a dopečeme dozlatova. Podáváme se zelím a bramborovými špalíčky.
Renáta:(o recepční) Tak ona v tom má systém, jo? Leoš: Doufám, žes ji podřízla krk a už leží mrtvá ve sklepě. Renáta: No, haha. To je náramně vtipný. Vyhodila sem ji, samozřejmě!
Veruna: Vždyť to budou všechno nóbl doktoři. Klára: Tak doufej, že mezi nima nebude psychiatr. Jaksi za to, co máš na hlavě, by tě taky mohli odvézt do blázince.
Veruna: Musím ze sebe udělat na večer sexy neodolatelnej kousek. Což zahrnuje veškerou liposukci, zmenšení druhé brady a namalování obličeje na ksicht.