Kuřecí prsa na červeném víně Suroviny
kuřecí prsa s kůží, čerstvé houby dle vlastního výběru, toastový chléb, cibule, plátky slaniny, červené víno, máslo, rajčatový protlak, cukr, kuřecí vývar, olivový olej, sůl, pepř, petrželka Postup
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Přendáme do jiné nádoby a necháme v troubě dopéct asi 8 minut. Na másle opečeme klínky cibulky, nakrájenou slaninu a žampiony. Toasty obalíme v nasekané petrželce. Do výpeku po kuřeti dáme rajský protlak, červené víno a necháme vyvařit. Nakonec vmícháme studené máslo. Na toasty dáme opečené žampiony, cibuli a slaninu, kuřecí prsa a omáčku z červeného vína.
Mike:(k Burákovi) Ale dyť je to jednoduchý. Holka s klukem si chtěj něco užít, holka s klukem skočej do postele. No, vždyť to v přírodě takhle funguje. Třeba taky včely to dělají úplně stejně.