V dnešní epizodě přichází na řadu Keating Hotel v San Diegu v Kalifornii.
Hotel je vysněným místem jeho majitele, nachází se v něm všechny věci, které má na světě rád. Hotel vypadá jako ferari, vše je inspirováno auty a menu obsahuje všechna jeho oblíbená jídla.
Cena za noc se zde pohybuje okolo osmi set dolarů. Pokoje ani samotný hotel nejsou zaměřené na funkčnost, ale jen na vzhled, na design.
Šéfkuchař v restauraci nedokáže svému šéfovi říct "ne" a přidává do menu každé jeho přání. Tím, že nevaří své věci, nemá možnost kreativního vyžití, však šéfkuchař ztrácí vášeň a na jídle to jde poznat. Ramsay nemůže uvěřit vlastním očím, když v nabídce vidí například čokoládovou pizzu se slaninou a jahodami.
Pokojová služba donese Ramsaymu objednané jídlo... v plastových krabičkách a boxech, které rozhodně nevypadají jako z takto luxusního hotelu.
Gordon se musí sám pustit do nových dekorací pokojů a sestavení jednoduchého lahodného menu, které šéfkuchař bude s radostí vařit.