Zpočátku mě štvalo, že to v podstatě není o jídle, ale o různých lidech, místech a spíš něž konkrétní jídla ukazovali různé suroviny a styl kuchyně, že bych v podstatě ani nevěděl, co si u takového stánku dát, ale věděl bych celý životní příběh toho, kdo to vaří. Nicméně se to postupně srovnalo a pak ukazovali i různá konkrétní jídla, která vypadala velice dobře. Myslím, že se seriálu povedlo vytipovat ty nejlepší stánky, které jsou pro danou oblast typické, a dokonce mě pak zaujaly i ty příběhy konkrétních lidí, bylo to milé doplnění příběhu k jídlu. Škoda jen, že každý kuchař na světě má evidentně tklivý život plný smrti, trošku mi to až připomínalo TV Nova, kde do Superstar berou jen toho, kdo má nějakou tíživou životní příhodu a upřímně doufám, že to nebyl záměr Netflixu a hlavní faktor castingu. Stejně tak mě štvalo pořád covid, covid, covid... Jo, každý měl problémy, nemusíme tomu věnovat čtvrtku pořadu o jídle. Jinak ale dobré, jídlo ukázali, nějaké recepty taky, atmosféru místa, osobnosti kuchařů. Nestěžuju si, jen bych se ještě tak o dva stupně věnoval víc jídlu a méně vší té lítosti.