avatar uživatele

svatt

off
JménoKateřina Svatoňová
Věk24 let (Střelec)
Bydlištědoma
Twitter@svatonovakacka
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/kacka.svatonova
Poznámka
Názory uživatelky svatt
plakát
Quantico
6. května 2019
další názory k seriálu

Bylo to fajn.

Kdybych měla hodnotit pouze první ze tří sérií hodnocení by se blížilo 100 %. Vcelku neotřelý nápad na příběh, uvěřitelné postavy i rychlý spád děje nutí diváka sledovat další epizody. Zajímavý byl také způsob prolínání časových rovin, který celkové atmosféře dopomáhal.

Avšak (možná i na škodu) po té první následovaly série další. Druhá série ještě vcelku šla, i přestože se nedokázala první vyrovnat. Děj už nebyl tak dobrý, postavy už místy nebyly až tak uvěřitelné a původní prolínání rovin zde už seriálu tolik nedopomáhalo, neboť se nejednalo o novinku. Ale i tak hodnocení zůstává vcelku vysoké - 70 - 80 %.

Druhou sérií to ale neskončilo, i když asi mělo. Seriál už jsem dokoukala spíše jen proto, abych viděla zda z toho původního nápadu dokáží tvůrci ještě něco vytřískat, ovšem byla jsem zklamaná. Třetí série - 50 %.

Přestože třetí série vskutku zklamala i tak stojí seriál za zhlédnutí, zvláště díky první sérii a hereckému výkonu Priyanky Chopry (právě díky těmto dvěma skutečnostem ode mě seriál dostává 70 %).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %