Luisa

off
JménoLucka
Věk32 let (Lev)
BydlištěŠumperk
Twitter
Instagram
Facebookmám, ale chodím tam minimálně...
Poznámka
Názory uživatelky Luisa
plakát
Halo
12. července 2022
další názory k seriálu

Halo

Seriál mě zaujal, neboť se jedná o zpracování herní předlohy. O hře jsem slyšela a vím, že je hodně populární, proto jsem se rozhodla na seriál podívat. Byť mi shlédnutí pilotního dílu trvalo asi dva měsíce od jeho odvysílání. A udělala jsem chybu, že jsem čekala. Pilot mě tak nažhavil, že jsem nelenila a hru si stáhla na konzoli. Nepočítám s tím, že seriál je věrná kopie herní předlohy, ale doufám, že hra splní mé očekávání stejně jako seriál, jenž mě mile překvapil. Nejdříve jsem si byla trošku nejistá z hlavního obsazení Master Chiefa (když sundal helmu, představovala jsem si nějakého modela :D), ale nakonec mi došlo, že Pablo je pro roli Johna jako stvořený. Na seriálu se mi líbí nejen rozvoj postav, ale i CGI. Málokteré CGI je uvěřitelné (někdy je to opravdu děs), ale zde věřím úplně všemu (tedy skoro :D). Rozhodně jsem zvědavá, co všechno John ještě zjistí (jsem teprve u 6. dílu) a 100 % se budu těšit na další sérii. Škoda jen, že jsem se na seriál nepodívala dříve. Teď se mlátím hlavou o stůl, jak jsem byla pitomá :D

Edit: Kvůli 8. epizodě snižuju hodnocení na 90 %. Ta scéna mi to zkazila :(

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Siréna
18. října 2020
další názory k seriálu

Mořské panny jinak

Mně se seriál velice líbil, protože ukázal mořské panny jinak než krotké bytosti, ale jako predátory, jenž bojují o přežití. Také v seriálu byla ukazana současná situace v oceánech a mořích - nadměrný rybolov, znečišťování a úhyn vzacných druhů. Také se mi líbilo, jak se Ryn pomalu zabydluje a učí se lidské zvyky. Samozřejmě i myšlenka hybridů ma co do sebe. Částečně mi připomínala ty vražedné sekty 😂🙈 Hodně mi bylo líto konce seriálu. Doufala jsem, že aspoň ještě jednu sérii dostane. Ale i tak jsem ráda, že jsem se na seriál podívala a konec aspoň můžu nechat své fantazii ☺️ Stejně ale doufám, že by mohl vstát z planemů. Maddie i Ryn mají své dějové linie dobře nakousnuté a je škoda, že se zbytek nedovíme 😔 Mno, rozhodně bych seriál doporučila všem, jenž mají rádi mytologii, nějakou tu romantiku a mořské panny 😁😉

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Vlčí mládě
19. května 2020
další názory k seriálu

Beacon Hills

Včera jsem dokoukala poslední řadu, kterou bych nejradši zakončila tím, jak Stiles opouští město. Ty zbývající díly mi připadaly už zbytečné... Obzvláště mě zklamalo, že vztah, na který jsem se nejvíce těšila (Stiles a Lydia), nebyl prakticky vůbec rozvinut (po romantické stránce)... I když druhá polovina 6. série stála za starou belu, tak musím uznat, že se mi líbilo, jak Scott musel znova bojovat se všemi svými protivníky z předešlých řad... Celkově se mi asi nejvíce líbila 3. řada. A i když ta 6. nic moc, tak to ale neznamená, že bych se na "školáky" nepodívala znova ;) :) A stejně tak i na nějakého toho záporáka :P

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Naše planeta
10. dubna 2020
další názory k seriálu

90 %

Krásně zpracovaný dokument o naší planetě. Vypravěč má krásný a příjemný hlas a opravdu nádherně se poslouchá. Všechny díly jsou i tematicky doprovázeny hudbou. Opravdu mě fascinuje, jak takové dokumenty natáčí (kvůli záběrům na jednotlivá zvířata ať suchozemská nebo vodní). V dokumentu je i znázorněn dopad lidstva na vývoj přírody a zároveň není nic ukázáno s růžovými brýlemi na očích. Prostě krutá realita, jenž celou zemi sžírá. Právě kvůli této realitě jsem dala 90 % (opravdu nemám ráda, když umírají bezvýznamně zvířátka).

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Carnival Row
2. září 2019
další názory k seriálu

90-70-100

Na tenhle seriál jsem se těšila jak malá :) Ani netuším proč, netušila jsem, do čeho jdu a tak moje hodnocení kolísalo od 90 před 70 až po 100 %. Seriál jsem si přímo zamilovala. Splňuje všechny moje oblíbené žánry - kriminálku, drama, tajmeno, fantasy a (jelikož jsem romantička) i lásku. A co se mi líbí nejvíce? Na to, že se seriál natáčel v Praze, tak jsem ji tam vůbec nepoznala (musela jsem jí tam prostě hledat :D - nejsem konec konců z Prahy, což mě asi jako jediné omlouvá...). Masky? Propracované, reálné, krásné. A námět seriálu - moderní problematika lidského vnímání svého okolí zasazena do historického fiktivního města Burgue. Celosvětový problém zde byl ukázán jako lidská rasa vs. ta nelidská. A Philo přímo mezi nimi - koho si vybrat? Lidi? Víly? Muset provádět těžká rozhodnutí, promýšlet každý svůj krok. I když byl perfektním inspektorem, tak kariéra šla hned stranou, jakmile se svět dozvěděl jeho původ. Jsem zvědavá, co si pro nás připraví ve 2. sérii, protože tu první jsem přímo zhltla :) Sice se obávám, že nedostaneme víc jak 2 nanejvýš 3 série, ale jeden doufat může, ne??? :) ;) Prostě seriál, který patří k mým srdcovkám :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Hooten a Lady: Lovci pokladů
30. listopadu 2016
další názory k seriálu

Druhá série?

Jelikož filmy/seriály s tématikou hon za pokladem mám ráda, tak se mi tento seriál zamlouval. Pár "buran" a "princezna" mě velice pobavil. Byl to dobrý nápad spárovat pochybovačného lovce pokladů a precizní historičku z Britského muzea. Jsem zvědavá na další pokračování (pokud bude..). Rozhodně jsem se u seriálu nenudila :) pobavil, vtipné scény, hlášky, nějaké to dobrodružství :) rozhodně jsem ráda, že jsem se na seriál podívala :) Jen mám trošku strach, že se další série nedočká... také jsem byla překvapená koncem.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Tvoje tvář má známý hlas
12. října 2016
další názory k seriálu

Česká show

Jedna z mála českých show, které sleduji. Pořádně se u ní pobavím a poslechnu si známé i neznáme interprety v podání našich českých celebrit. Rozhodně jsem ráda, že jsem se na TTMZH začala dívat. V maskérně opravdu odvádějí perfektní práci, protože občas jsou vystupující k nepoznání od originálu a v některých případech i hlasově :) Představení mívají říz a perfektní choreografii. Je hezké vidět, jak se naše celebrity snaží pro dobrou věc :) jsem zvědavá, kolik pokračování bude show mít. Doufám, že jí to vydrží :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Cizinka
11. října 2016
další názory k seriálu

Cestování časem

Když jsem na tento seriál narazila (už nevím jak :D) tak bylo venku prvních 6 dílů. Nešla jsem spát a to jsem vstávala do školy... Tak moc jsem ho hltala :) když jsem později zjistila, že je podle knihy, tak to bylo o to ještě lepší, protože mamce se seriál taky líbil a já věděla co koupit na Vánoce :D ze seriálu se mi libí hlavně skotská krajina a Jamieho přízvuk :) ten v knize ani cz dab není (kdyby aspoň použili nějaké naše nářečí...). Také nejsou špatné ty jejich návyky a dobové kostýmy. Rozhodně bych chtěla vidět typického Skota v kiltu, jako byl Jamie :) Clair taky není špatná (občas tvrdohlavá a stojí si za svým), ale hned z Jamieho napadla do kolen a neskočila po něm, místo toho se snažila zůstat věrná Frankovi. Proto se mi líbí, že si nechává oba svatební prsteny. Jeden z budoucnosti, druhý z minulosti. Herečka sama o sobě mi sedla a stejně tak i herec Jamieho. BJ jsem opravdu, ale opravdu nesnášela a stejně tak toho jejího manžela... Nemyslím jako postavy, ale herce, nějak mi nesedl... Jak první, tak druhou sérii jsem zhltala (s drobnými pauzami) prakticky naráz a teď jen vyčkávám na sérii tři a čtyři :) jsem zvědavá kolik jich celkem bude, protože knih je kolem osmi... Outlandere drž se!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Quantico
11. října 2016
další názory k seriálu

Scénář...

Nápad to byl dobrý. Vidět jak vypadá výcvik pro FBI v Quanticu. Ta tvrdá práce budoucích agentů (doufám, že aspoň něco z toho bylo opravdové a ne vymyšlené...) Také se mi zamlouvalo, jak se dějové linie protínaly (přítomnost s minulostí), jen jsem se občas ztrácela v tom, co chtěl básník říct :D Hlavní hrdinka mi občas lezla na nervy (proto těch 90 %), ale jinak herecké obsazení bylo perfektní :) Až do konce první série jsem si nebyla jistá, kdo je atentátník, za což scénáristy chválím, protože děj napsali tak perfektně, že si hned po prvním díle neřeknete - ten to byl! Sama jsem několikrát měnila názory a nikdy jsem se netrefila :D protože mě vůbec nenapadlo, že by to mohla být zrovna tato postava :) Mno, jsem zvědavá jak bude probíhat druhá série :) zatím to vypadá, že bude stejně mystická a tajemná jako ta první :) Tak co Quantico? Kolik budeš mít sérií?

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Forever
9. října 2016
další názory k seriálu

4ever

Opravdu, ale opravdu jsem doufala, že mi seriál prodlouží... Podle mě měl potenciál s nezvyklým dějem. Kdo by si nepřál být nesmrtelný? Jen ta nevýhoda stálého koupání na Adama při setkání se smrtí. Chudák Henry :( Seriál se mi opravdu líbil už jen proto, že se nejednalo o normální nadpřirozeno, které vyhledávám, ale něco nového :) Náhodou při jednom z přírodních úkazů se stát nesmrtelným a umřít pouze v případě první zbraně, která nás zabila. Vidět a objevovat svět, seznamovat se s významnými i nevýznamnými lidmi. Kdo by po tom netoužil? (Fajn, až na to umírání, to asi nikdo :D) Ale jinak byl seriál zajímavý a dobře zpracovaný :) Sice jsem celou tu dobu čekala, kdy se detektivka Jo o Henrym dozví pravdu a tajně doufala, že se něco semele, ale jak to doopravdy dopadlo... jestli jí Henry vše řekl nebo si to zase rozmyslel... to je ve hvězdách, protože tímto nám nechali tvůrci otevřený konec a je jen na nás abychom si domysleli, co bylo dál. Za mě to je tak, že jí vše řekl a podruhé v životě si nechal někoho (po své první milující ženě - tu úplně první, která ho nechala zavřít do ústavu nepočítám) vážněji vstoupit do života :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
1/3
123