Diskuze k článku S lupou do historie: 4teens
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
20. 12. 2017 / 17:50:31 (před 6 roky)
off

Na tenhle pokus ČT vytvořit něco pro mladou generaci si pamatuju. Sice to nebylo nic, co by se zapsalo do historie, ale v pohodě se to dalo bez bolestí zkouknout. Akorát to ČT velice chytře nasadila na pátek a pak se divila, že to nemá sledovanost. Proč asi...

Jinak pokud jde o starší české kousky, doporučoval bych do SLDH seriálek Poste restante. Přišel mi jako originální kousek, ke kterému se (soudě podle počtu repríz v TV) ČT moc nehlásí. Docela by mě zajímalo, jak by tady prošel.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
20. 12. 2017 / 18:03:48 (před 6 roky)
off

Upřímně, tohle jsem vždycky vnímal jako jeden z nejhorších českých seriálů, jaké kdy byly vytvořeny.

And when my time is up, have I done enough?
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
20. 12. 2017 / 19:00:28 (před 6 roky)
off

To jsem kdysi viděla a přišlo mi to docela koukatelný a to české seriály jinak nemůžu ani vidět.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 12. 2017 / 07:27:29 (před 6 roky)
off

O seriálu čtu poprvé. Původně jsem ani neměla v úmyslu na článek kliknout, podle fotky jsem předpokládála, že jde o animák. Takže za lupu díky :-)

milosh napsal(a):

...Jinak pokud jde o starší české kousky, doporučoval bych do SLDH seriálek Poste restante. Přišel mi jako originální kousek, ke kterému se (soudě podle počtu repríz v TV) ČT moc nehlásí. Docela by mě zajímalo, jak by tady prošel.

A tohle taky vůbec neznám, díky za info.

Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
21. 12. 2017 / 09:43:50 (před 6 roky)
off

A já se na to stejně dívala jen kvůli tomu, že se to natáčelo na Ostravsku, a kamarádka tam hrála komparz. :D
Ale jo, bylo to docela koukatelné, i když některé "zápletky" byly fakt neskutečně hloupé, ale co už..:D