Nejvíc se v lednu těším na American Crime Story. Zda Versace překoná OJe, to netuším, ale doufám, že to zas takový pokles v kvalitě nebude. Těším se i na Counterpart, akorát pilotní díl jsem pořád neměl tu čest vidět.
Mrknu i na LA to Vegas, ale po propadáku jménem Ghosted od komedií na Foxu už moc nečekám. A lákavě vypadá i inovativní Mosaic, jen si nejsem jistý, jestli invence bude stačit k tomu, aby vznikl kvalitní seriál.
Pro mě bude leden hodně slabej. Ale aspoň bude čas na něco staršího. :)
Co ti The Magicians v seznamu.. Já viděl asi tři díly první série a pak jsem to vzdal.. zlepšilo se to od té doby o tolik a nebo je to pořád stejná blbost? :D
Už se těším na The Magicians a na ACS :)
Jooooo, na ACS se těším. Ale úplně nejvíc se teda těším na Inside no. 9, který ve výčtu premiér chybí.
Nejvíc se těším na návrat Death in Paradise a Series of Unfortunate Events, o něco méně na druhou řadu Cardinal.
Chystám se na American Crime Story, zkusím Alienis, Counterpart a asi
LA to Vegas.
Akty X - na toto pokračovanie som si musel riadne dlho počkať. A že to bolo dlhé čakanie. Fanúšikovia Game of Thrones o rok určite pochopia :) . Som zvedavý, ako rozlúsknu ten cliffhanger z konca 10.série a či sa konečne stretneme s Williamom.
Najviac som však zvedavý na výlet Muldera a Scullyovej do lesov. Instagramová fotka dokonale naladila na túto chystanú epizódu. Prípady, ktoré riešili v lesoch (Zajížďka, Soumrak padá...) patria k mojim najobľúbenejším.
Z návratov sa teším na Magicians a tiež na Beyond. Ukážky k chystaným novým sériam vypadajú sľubne.
Z noviniek vďaka prostrediu a hereckému obsadeniu vypadá dobre Alienist.
Já se osobně nejvíc těšila na Akta X, ale když sem se dozvěděla o Psychiatrovi (moje nejoblíbenější kniha) tak se těším na něj. Doufám, že se budou držet předlohy.D
Na X-Files som celkom zvedavá :)
Na ACS sa teším určite najviac, už len za to, že je to Murphyho dielo, síce sa teším aj na The Magicians, ale naposledy ma už nebavili až tak ako na začiatku. K Murphyho tvorbe by som doplnila, že skôr prvé dve série každého seriálu sú excelentné, prípadne prvé tri, pri Glee mala úspech aj 3.séria ešte, pri AHS bolo Asylum určite najlepšie a myslím, že v popularite vtedy nezaostával ani Coven, no potom to všetko išlo dolu vodou. Som každopádne rada, že sa Murphy venuje niečomu novému, lebo popravde si myslí, že AHS už stratilo svoje čaro počas 4. série.
Romix napsal(a):
Co ti The Magicians v seznamu.. Já viděl asi tři díly první série a pak jsem to vzdal.. zlepšilo se to od té doby o tolik a nebo je to pořád stejná blbost? :D
Skôr zhoršilo. Na začiatku mi to prišlo lepšie, v tej prvej sérii.
Koukám, že se mi konečně vrací TAR a rovnou v novém čase. Tak snad se mu bude dařit o něco líp než letos...
Těším se na Counterpart. (Potřebuji si zlepšit chuť po pro mne nudném Blade Runner 2049)
mě osobně nezaujalo vůbec nic z top 5 naopak velmi očekávám 2. řadu Beyond.
bettyragy napsal(a):
Já netrpělivě čekám na Most.
To já taky a jsem zvědavá na 4 řadu jak zakončí. Jinak se těším na novinku Counterpart .o). Akta x ještě dám šanci 10 řada mě moc nebavila.
X-Files a ACS, nic jiného mě nezajímá. :-)
Jo jo, 4 řada Mostu má být 1.1. a jsem maximálně natěšený
Já se hodně těším na The Alienist. Z trailerů a upoutávek jsem nadšená a obsazení je super, tak doufám, že nebudu zklamaná.
Na Akta X se těším. Mají se vrátit více k základům, na rozdíl od 10 série. Snad ukončení bude stát za to :)
Na Counterpart jsem zvědavá,co to bude.
Leden bude zase rušný, kromě rozkoukaných seriálů a nových sérií jsem si vyhlédla The Alienist, Counterpart a Black Lightning, takže rozhodně bude na co koukat. :)
Jednoznačne Akty X,už sa nemôžem dočkať :D
Nira napsal(a):
Series of Unfortunate Events
30. března :)
ragelly napsal(a):
30. března :)
Fakt? Watchlist i profil seriálu hlásí "premiéra 13.1.2018 - za 12 dní", takže jsem se těšila :-)
Nira napsal(a):
Fakt? Watchlist i profil seriálu hlásí "premiéra 13.1.2018 - za 12 dní", takže jsem se těšila :-)
Už by to mělo hlásit správné datum. Náš "robot" někdy háže dost podivná data, viz třeba 13 Reasons Why II, u kterého ještě žádné datum premiéry nebylo určeno.
Konečně zase někde Daniel Bruhl. Už se nemůžu dočkat :)
Tak videl som prvu cast The Alienist a velmi odporucam. Pozerat to idealne v noci nej je dobra temna atmosfera. trochu to pripomina Mindhunter, ale zase je to temnejsie a jedine co sa da vytknut je pouzitie modreho filtra za ktore by som vesal za gule do prievanu, opakujem sa ale modry filter pouzivaju neschopny ludia, ktory nevedia tocit, rezirovat a pripravit scenu.