Všetko dobré.
Nějak a netuším jak, jsem zvládla v červenci zkouknout 340 epizod..:D :D Kde jsem na to vzala ten čas, to netuším.:D Ale právě se poplacávám po rameni.:D
Každopádně, krásný a šťastný nový rok všem na serialzone! :)
Všechno nejlepší do nového roku.
Díky za přání, přeji všem pohodový rok 2018!
Krásný a úspěšný Nový rok, plno nových seriálů a hlavně i diváků
Tak všechno nejlepší do nového roku!
Ani jsem takové dobré výsledky nečekala. Ačkoliv dobré jak pro koho, jelikož si myslím, že okolí by asi nadšené nebylo. :D No jo, jak člověk stárne, tak už není čas na to nakoukat za měsíc 200 epizod, no jo.
Díky za skvělý rok na Serialzone, jste nejlepší!
prajem pohodový nový rok, aby bol lepší ako ten minulý! :) A želám, čo najmenej zrušených vašich obľúbených seriálov ;DD
Taky vám přeji vše nejlepší do nového roku a co nejvíce sledovaných seriálů a odsledovaných epizod!
Všechno nejlepší do nového roku!
S vypětím všech sil jsem za posledního půl měsíce nakoukala dost na to, aby se prosinec stal mým nejsledovanějším měsícem celého roku :) Celkově ale ty statistiky jdou do háje, ti, co jsou ještě na střední nebo na vysoké, važte si času, který ke sledování máte, protože je pravda, co se říká - potom už to bude jenom horší :D
Všechno dobré, klid, pohodu a hodně skvělých seriálů do dalšího roku všem geekům, nerdům, trekkies, whovianům i ostatním -fandomům :-)
Šťastný nový rok všem serialzouňákům!!! :)
I přesto, že většinu svého času (bohužel) trávím v práci, tak jsem ani netušila, že jsem toho zvládla tolik. Když se ale ohlédnu zpět, asi to tak opravdu bude, protože seriály jsou prostě můj druh relaxace a odpočinku. :)
Díky serialzone za úžasnou práci, jakou odvádíte. Celému týmu, všechno nejlepší do nového roku. :)
Edit: Vlastně vše nejlepší všem seriálovým závislákům. :)
Šťastný Nový rok, plný pochody,radosti, štěstí a hlavně dalších super seriálů Všem ;-D
Šťastný Nový rok 2018 všem seriozonákům, článkařům a všem dalším, co pro nás tento web připravují.
Všechno nej v novém roce 2018 :-) :-)
Šťastný nový rok všem! :)
Všem jen to dobré v novém roce. Ať se vám daří a máte dost času na sledování seriálů. :)
ragelly napsal(a):
Celkově ale ty statistiky jdou do háje, ti, co jsou ještě na střední nebo na vysoké, važte si času, který ke sledování máte, protože je pravda, co se říká - potom už to bude jenom horší :D
S tímhle musím souhlasit, u mě to za moc nestojí. :D
Šťastný nový rok všetkým serialzoňákom a dikičko za to, že je tu s nami štatistika mojho roku už tretí rok, fakt mega vec to je :D
Šťastný nový rok, všetko dobré. PF 2018
Šťastný nový rok všem.
Zdraví, lásku do nového roku. Serialzone spoustu seriálových závisláků ať si člověk nepřipadá sám "divný" :-)
Opět jsem překonal rekord z minulého roku v počtu epizod. Tak snad už to začne klesat jinak si fakt nikdy nenajdu přítelkyni. Protože jsem k tomu závislák na WoW a LoL.
Šťastný nový rok!
Šťastný nový rok.
Veselý nový rok 2018 u komediálních i hororových seriálů všem serialzoňákům a samotnému SerialZone.cz nové uživatele, článkaře a hlavně šikovné titulkáře přeje za neXtWeek.cz Clear. :-)
Díky za přání, zdravím v novém roce, přeji, ať je šťastný a pohodový :-)
Samozřejmě i já přeji všem v roce 2018 vše nej..... a hlavně zdraví,a vedení těchto stránek ať mají stále co dělat,protože to dělají dost dobře a nám ať máme co sledovat....
P.F.2018
Všem přeji co nejkratší dobu neschopnosti trefit správné číslo roku.
Taky přeji vše nejlepší do nového roku a mnoho úspěchů se zdoláváním seriálové výzvy 2018! :))
Hezkej vstup do nového ruku přeju!
Úspěšný rok 2018 všem! Ať máme stále spoustu skvělých seriálů, které nám pomůžou zkrátit čas na cestách a odvedou nás alespoň na chvíli od všelijakých starostí :-)
Všem přeji jen to nejlepší v roce 2018. Hlavně zdraví. :)
Také přeji všem šťastný nový rok a co nejvíce dohnaných seriálových restů (a co nejmíň těch nových :D)
Přeji vše nejlepší do Nového roku,hodně zdraví,štěstí a víc času na sledování seriálů :)
Mohla bych se prosím zeptat, jestli bude letos Seriálová výzva? :)
mayas napsal(a):
Mohla bych se prosím zeptat, jestli bude letos Seriálová výzva? :)
Fruiko se mi zatím nevyjádřil, má teď jiné radosti/starosti, jak něco budu vědět, tak dám vědět i vám :)