Diskuze k článku Novinka pod lupou: LA to Vegas (Fox)
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 1. 2018 / 13:32:47 (před 6 roky)
off

Už mám za sebou tři díly a musím říct, že mě to baví...:D Komedie, co se nebere vážně a umí vás pobavit. Takže za mě určitě jo.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
22. 1. 2018 / 14:23:17 (před 6 roky)
off

Za mě takový průměr. Něco pobaví, něco ne. Rozhodně je to lepší než Ghosted. :-D

hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
22. 1. 2018 / 14:50:30 (před 6 roky)
off

Po prvním díle to vypadalo jako nová zajímavá komedie, po třech dílech je to spíš pořád stejné a občas vtipy nejsou vtipné.

Nejlepší film je seriál.
D.D.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 1. 2018 / 22:20:57 (před 6 roky)
off

Zatiaľ som videla iba pilot a pre mňa to vyzerá niečo krátke a vtipné na odreagovanie ak človek nemá veľa času. Dám tomu určite šancu a uvidíme. Som hlavne zvedavá na postavy, čo sa budú striedať lebo už teraz ma niektoré zaujali tak dúfam že sa ešte objavia a rozvinú svoj príbeh.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 9. 2020 / 19:28:02 (před 4 roky)
off

Dokoukáno. První díl byl super, pak se to ale rychle dostalo do klasického komediálního průměru. Myslím, že se z tohoto konceptu dalo vytěžit mnohem víc. Ráda bych viděla v každém díle jiné pasažéry, kteří nadšení cestují v pátek do Vegas, v neděli zpátky úplně v jiném rozpoložení, a v rámci epizody se ukazují flashbacky na to, co je dovedlo z bodu A do bodu B. Takhle ty stále stejné postavy (nejen zaměstnanci, ale i pasažéři) rychle omrzely.

Závěr:
Ronnie dostane povýšení na lety LA -> New York, což jí zkomplikuje stěhování do Las Vegas k příteli. Nicole řekne matce, že pracuje jako striptérka. Ta ji vystěhuje z domu a Nicole se nastěhuje k Bernardovi, který má v bytě místo po odchodu Ronnie. Kapitán Dave chce požádat matku Nicole o ruku, v daném momentu si to ale rozmyslí. Hned další den najde novou lásku, kterou je Colinova manželka, s níž se Colin zrovna rozvádí. Colin Ronnie políbí. Ronnie se vydává na cestu do Hong Kongu - poprvé míří do zahraničí. Říká, že se zatím nerozhodla, jak dlouho se tam zdrží, a nerozhodla se ani o dalších věcech (např. s kým se rozhodne být).