Seriál mám dokoukaný, ale musím se přiznat, že poslední sérií jsem se prokousávala opravdu těžce. Na začátku mě to hodně bavilo, ale jak už to tak u spousty seriálů bývá, postupem času šlo všechno do kopru. Nebo alespoň mě to na konci už nebavilo...
Zrovna grafika byla dost na úrovni minimálně ve své době.
Seriál je má srdcová záležitost. Jinak to snad ani po 4 letech překládání být nemůže. Opakovaně tvrdím, že je to nejlepší sci-fi od ukončení Hvězdné brány...
Na Continuum mám jen dobré vzpomínky, opravdu povedené sci-fi, které navíc bylo uzavřené. To už je touhle dobou skoro něco jako vzácnost...
Clear napsal(a):
Seriál je má srdcová záležitost. Jinak to snad ani po 4 letech překládání být nemůže. Opakovaně tvrdím, že je to nejlepší sci-fi od ukončení Hvězdné brány...
naprostý souhlas
Continuum bol skvelý, oplatí sa ho pozrieť celý aj keď prvá séria je určite najlepšia.
Já jsem seriál přímo hltala. Už jen díky tomu, že miluji příběhy s cestami časem ale také díky propojení žánrů sci-fi a detektivky. Děj byl vtipný, napínavý a měl spád - po skončení epizody vás to nutí pustit si další. Na seriál ráda vzpomínám. Časem se na něj určitě znovu podívám.
Continuum se dostal do historie... chtělo by to dokoukat.
Další cestování časem, které mě rozhodně nezklamalo (byť jsem ho ještě nedokoukl do konce). Tohle téma já fakt můžu a herecké obsazení mi taky sedlo. Jen víc podobných seriálů.
Jeden z nejlepších seriálů, který se zabývá cestováním časem.
Strašně mám ráda seriály cestování časem atd.Děkuji za připomenutí už jsem o něm slyšela, ale nekoukala. Musím si naplánovat maraton a podívat se .o)
Miluji cestování časem, tak mi myšlenka v pilotu přišla skvělá. Chválím fajn rozjezd, který bohužel zabily další a další epizody. Nakonec ze sci-fi nezbylo vůbec nic a seriál po pár dílech ztratil atraktivitu. Klobouk dolů před těmi, kteří ho dokoukali.
Seriál byl vynikající tenkrát a i dnes, nejlépe maraton, má něco do sebe. Kombinace sci-fi a krimi, skoky časové či realit. Komu to nedělá problém, mohu jen doporučit.