Diskuze k článku Novinka pod lupou: Oteckovia (Markíza)
katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
20. 1. 2018 / 13:29:53 (před 6 roky)
off

Môj pravidelný program od pondelka do piatku o 17:59 (lebo ten Reflex furt chodí dlho).
Nikdy som si nemyslela, že budem sledovať slovenský seriál, ale keď na nich je tak pekný pohľad a zároveň je to vtipné :D

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 1. 2018 / 14:23:18 (před 6 roky)
off

na naše pomery to ujde

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 1. 2018 / 17:06:30 (před 6 roky)
off

Nie som veľký fanúšik tých našich seriálov. Ale zopárkrát som už Oteckov zhliadla a príde mi to dobré, vtipné a hrajú tam herci, ktorých človek už pozná odinakiaľ z TV. Ešte k tomu sa na nich aj dobe pozerá. :D Za mňa takých 50-60%, čiže slovenský priemer, čo sa seriálov týka. Samozrejme na zahraničné seriály to nemá.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 1. 2018 / 21:44:06 (před 6 roky)
off

České a slovenské seriály už tak akosi zo zásady vždy odpisujem, ale musím povedať, že Oteckovia sa mi celkom páčia. Je to pozerateľné, deckí herci sú veľmi šikovní. Celkovo to hranie je veľmi prirodzené a uvoľnené, čo je dobre. No proste ma to baví (až ma to prekvapuje :D )

Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
21. 1. 2018 / 02:07:16 (před 6 roky)
off

Celkovo neholdujem televízií, nezapínam ju skoro vôbec (posledné tri dni som si ju zapla iba aby som pozrela ME v krasokorčuľovaní :D ) ale na Oteckov som bola zvedavá, takže som si pozrela pilot, a už aj náhodne niektoré ďalšie časti a musím povedať že sa mi to celkom páči :)
jednak sa na pánov oteckov dobre pozerá =P :D jednak na naše pomery celkom fajný seriál, a aj sa človek zasmeje :)

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 1. 2018 / 09:01:38 (před 6 roky)
off

Máločo pozerám naše seriály, lebo mi to vždy príde také eeeh - mnohokrát mám pocit že herci si nejakým naučeným sileným hlasom odrepocú repliky. Sp len dve výnimky a to susedia a oteckovia. Je síce pravda, že je tam zobár hovadín ktoré by sa fakt stať nemohli (kabriolet) na druhej strane, celý seriál mi príde prirodzený a veľmi trefne pravdivý. No a kto by nechceel každý deň na pár chvíľ slintať nad Braňom Deákom či Filipom Tumom.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 1. 2018 / 16:48:54 (před 6 roky)
off

Tak možná taky zkusím

Jenny
toko32523
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 1. 2018 / 21:15:50 (před 6 roky)
off

Myslím, že hodnotenie od redaktora Fruiko nie je objektívne.Po dlhej dobe sa podaril konečne rodinný seriál na Slovensku.Seriál si zaslúži aspoň 80%

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2018 / 21:16:32
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
21. 1. 2018 / 22:13:41 (před 6 roky)
off
toko32523 napsal(a):

Myslím, že hodnotenie od redaktora Fruiko nie je objektívne.Po dlhej dobe sa podaril konečne rodinný seriál na Slovensku.Seriál si zaslúži aspoň 80%

Ja si naopak myslím, že Fruiko to vystihol úplne presne a tých 20 % je adekvátnych. Všetko je to stále na jedno kopyto a teda ten humor som tam hľadala márne, ale možno som iná (podľa tých reakcií pod článkom) a náročnejšia.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
21. 1. 2018 / 22:48:46 (před 6 roky)
off
toko32523 napsal(a):

Hodnocení je to úplně adekvátní, protože je přirozené, že každému sedne jiný humor. Otecky jsem neviděl, ale můžu porovnávat Prázdniny a Naše. Zatímco u Prázdnin jsem bavil v každém díle, u Našich jsem se za herce styděl, takže jsem s nimi po pár dílech skončil. A to mi dost lidí tvrdilo, že ty seriály/vtipy v nich jsou stejné. Pro každého prostě nejsou.

ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 1. 2018 / 23:50:33 (před 6 roky)
off

Prvé čo mi napadlo, keď som videl upútavku: ,,Harry Potter je otec!?" :D

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 1. 2018 / 20:43:10 (před 6 roky)
off
toko32523 napsal(a):

A to až sepíšu názor na Duša, tak to bude teprve kacířský názor. Troufnu si tvrdit, že je lepší jak Oteckovia. :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 1. 2018 / 22:33:52 (před 6 roky)
off
ShedStories napsal(a):

Prvé čo mi napadlo, keď som videl upútavku: ,,Harry Potter je otec!?" :D

U mňa to bola až druhá myšlienka, hneď ako povedal prvú vetu a mne sa zjavil pred očami Harry :D