Herci sú super, dej by som tiež prijala, vlci peknučkí, ale tá kamera mi príde prehnaná. Akoby si napozerali priveľa zahraničných seriálov a experimentovali so zábermi aj tam, kde to vyslovene ruší atmosféru deja, v scénach, ktoré sú obsahovo odľahčené a netreba tam vyvolávať kamerou dusno. Plus tie nekonečné podhľady...
Za mňa rovnaká hovadina ako Búrlivé víno, len tam sú vlci a nie víno. Za plus považujem jedine hlas Ivan Krúpu (a.k.a slovenský Bruce Willis) a československých vlčiakov v úlohe vlkov.
Trailer vypadá jako reklama na československý vlčáky, moje zamilovaný plemeno:DD. Kvůli nim tomu dám šanci :D
Cosima napsal(a):
Trailer vypadá jako reklama na československý vlčáky, moje zamilovaný plemeno:DD. Kvůli nim tomu dám šanci :D
Veď počkaj, 50 min budeš pozerať na "pohnuté" osudy hlavných hrdinov, ich trápenie, boj za lásku a spravodlivosť a vlkov ukážu na 2 min :D
Není to vůbec špatný. Mix žánrů zajímavý, "vlci" a hlavně vlče pěkní - zvířátka já můžu všude, jako kulisa určitě dobrý, ale klidně by mohli víc zrychlit a nahustit děj, protože člověku pak stačí tři věty, aby popsal každý díl.
Jo a pak mě dostávají ty záběry kamery - hlavička herce ve spodní šestině obrazovky (to ji ještě kolikrát překryje reklama na následující pořad) a zbytek obrazu vyplní jednobarevná zeď a kus stropu, občas dokonce závěs u okna. Tuhle modernu si jako kameraman mohl odpustit.
milosh napsal(a):
Jo a pak mě dostávají ty záběry kamery - hlavička herce ve spodní šestině obrazovky (to ji ještě kolikrát překryje reklama na následující pořad) a zbytek obrazu vyplní jednobarevná zeď a kus stropu, občas dokonce závěs u okna. Tuhle modernu si jako kameraman mohl odpustit.
Tak neni som jediná, ktorej to vadí, juchú :D v mojom okolí to pár ľudí pozerá a buď im to nevadí alebo nechápu, ako sa môžem takou "drobnosťou", ako je kamera zaoberať :D v psychologických drámach mám takúto kameru naozaj rada, ale tu je zjavné, že nevedia čo robia a kedy má význam to tak používať.