Diskuze k článku S lupou do historie: NCIS
Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
14. 1. 2018 / 10:53:21 (před 6 roky)
on

NCIS je pro mě asi taková srdcovka.
Stále i po těch letech (fakt nechápu, že už to běží patnáct let!), se na ni dívám, i když už velká část původních postav byla obměněna, musím říct, že je obměnili docela kvalitně. Sice mi třeba strašně dlouho trvalo, než jsem si zvykla na Zivu, ale její odchod jsem pak snad i obrečela. (Ale u Abby si ten odchod, který prý plánujou, nedovedu představit vůbec, ale kdoví, třeba ji zase zvládnou obstojně nahradit. :))
Mimochodem - pilot si pamatuju už hodně matně, i když přečtení popisu epizody mi trošku vrátilo některé vzpomínky, ale dívat se na něj asi už nebudu - ještě bych to musela shlédnout všechno, přitom mě čeká hromada jiných seriálů (ale kdybych ho třeba chytla v televizi, tak samozřejmě přepínat asi nebudu ;) )

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 1. 2018 / 11:24:03 (před 6 roky)
off

Já skončil někde u desáté série, ale třeba těch prvních sedm řad jsem viděl několikrát. Takže taky srdcovka :)

Romix
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
14. 1. 2018 / 11:25:07 (před 6 roky)
off

Jojo tohle je srdcovka, ale je fakt že poslední roky dávám přednost spin offum LA a NO, prostě já jsem asi nevydychala odchody hlavních postav :-( a ten další odchod už bude asi poslední kapka no uvidíme. Alr k prvním seriim se vracím ráda

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2018 / 11:25:54
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 1. 2018 / 13:21:24 (před 6 roky)
off

Pro mě také srdcovka.
Je fakt, že se dívám v originále. V TV jsem zachytila původní dabing (náhodné díly) a pak, když to změnili a já slyšela nějaký díl, byla jsem v šoku. Zajímavé, jak se hlas s postavou podvědomě propojí ...

Jinak zatím mi tam sedí i Bello - chvíli jsem si na ni zvykala.
Za mě - ať jim to ještě dlouho vydrží a zvládnou odchod Abby.

Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 1. 2018 / 14:04:46 (před 6 roky)
off

Díky za článek. :) NCIS patří mezi mé oblíbení kriminálky, nejradši mám ale ty první serie, koukala jsem až do asi 10 série, ty novější už tolik nesleduji. Ale je to dobrý seriál.

Rašík
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
14. 1. 2018 / 15:28:39 (před 6 roky)
off

NCIS je moje srdcovka .o). Viděla jsem některé řady několikrát, a pak jak odešla Ziva už to nesleduji.

Jenny
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
14. 1. 2018 / 16:23:17 (před 6 roky)
on

Jeden z mejch nejoblíbenějších kterej mě pořád baví i po tak dlouhé době

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Showan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 1. 2018 / 16:29:57 (před 6 roky)
off

Po odchode Zivi som to akosi postupne prestala pozerať najprv. Ale po desiatu sériu som to videla hneď niekoľkokrát. Je to taká srdcovka, ktorá keď ide v telke (ešte staré epizódy) tak to neprepnem

peta2q
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
14. 1. 2018 / 17:35:39 (před 6 roky)
off

Milujem NCIS. Po odchod Zivy som každý diel videla niekoľkokrát, posledné sezóny pozerám skôr, ak sa len nudím, hlavne kvôli výmene pôvodných postáv. Ale pilot som už dávno nevidela, tak si ho asi dnes naordinujem :)

"Everyone's a whore. We just sell different parts of ourselves." Tommy Shelby
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
14. 1. 2018 / 20:18:50 (před 6 roky)
off

Sranda na ostatných NCIS si idem a bavia ma, ale tomuto som akosi neprišla na chuť, aj keď mám pár náhodných častí pozretých možno raz :D

Bee Doo, Bee Doo
D.D.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 1. 2018 / 22:10:02 (před 6 roky)
off

Tak tento seriál je skvelý a tiež patrí medzi moje srdcovky. Mám ho rada doteraz ho sledujem a stále ma čo ponúknuť. Mne tam vždy prišla nejaká chémia medzi postavami. A naozaj vybrali vždy doteraz skvelých hercov ktorí zvládli svoje postavy. Dúfam, že sa mu aj naďalej bude tak dariť. :)

jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
14. 1. 2018 / 23:20:04 (před 6 roky)
off

Na tuhle srdcovku jsem narazila kdysi na AXN nebo HBO, už si to přesně nepamatuji a hned koukala celá rodina :-) Pilot patří mezi mé nejoblíbenější epizody.

jduch
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 1. 2018 / 00:24:52 (před 6 roky)
off

Jeden z nejoblíbenějších. To už je 15 let ? No teda :) První série byly o něco lepší,ale stále si drží úrovenˇ. Viděla jsem je několikrát/a když je dávají TV,kouknu se.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
17. 1. 2018 / 19:55:07 (před 6 roky)
off