Musím říct, že mě se seriál zatím líbí. Jistě, není to kdo ví co, ale na české poměry docela slušný kousek... A úvodní scéna pilotu byla skvělá. V jednu chvíli jsem si až říkala, ty jo, oni tam asi mají na Šumavě vlkodlaka.:D Protože to, jak to toho ožralu tahalo z okna, tomu nasvědčovalo...:D
Asi tady budu v menšině ale český seriály můžu (a klidně ve velkým :D). Česká televize už sice natočila i lepší detektivky ale tohle není tak hrozný. Hádek je dobrej, prostředí je super, hudba úžasně doplňuje atmosféru a příběh se docela rozumně posouvá dál.
Já český seriály můžu, obzvláště poslední dobou. Ale tenhle pilot nás doma málem unudil, ve sledování (zatím) nepokračujeme, uvidíme, jaké bude hodnocení po odvysílání.
No ještě, že se na ty česko-slovenský kouká i někdo, kdo má soudnost. Tím myslím mě. :-D
Dle ukázky jsem chtěla dívat, ale po tom, co psaly holky mě nějak přešla chuť :D
Jedna otázka do pranice: Vážně jste všichni 3 viděli stejný pilot? Nebo měl Fruiko nějaký den v mlze..?
Opět musím souhlasit s holkama, doma jsem se připletla ke sledování prvního dílu a jsem ráda, že zrovna v mé blízkosti nebyly žádné ostré předměty.
Maarti napsal(a):
Dle ukázky jsem chtěla dívat, ale po tom, co psaly holky mě nějak přešla chuť :D
Jedna otázka do pranice: Vážně jste všichni 3 viděli stejný pilot? Nebo měl Fruiko nějaký den v mlze..?
Fruiko má zásadně na československé seriály úplně opačný názor než já :D Viz všechny minulé NPL českých a slovenských seriálů, naposledy Oteckovia :D
Drunk_Queen napsal(a):
Opět musím souhlasit s holkama, doma jsem se připletla ke sledování prvního dílu a jsem ráda, že zrovna v mé blízkosti nebyly žádné ostré předměty.
#girlpower :D
ragelly napsal(a):
Fruiko má zásadně na československé seriály úplně opačný názor než já :D Viz všechny minulé NPL českých a slovenských seriálů, naposledy Oteckovia :D
Fruiko pozná totiž kvalitu na první pohled. :-D Jediná škoda, že jsem propásl NPL Dabing Street, protože to je po Kosmu druhý nejlepší komediální seriál, co u nás za posledních 10 let vznikl a ony to tak strhaly.
A alespoň jsou nějaký piloty do výzvy s 50 % rozdílem. Ale tady to nevyšlo. :-)
Na seriál jsem se těšila moc, když skončil pilot trochu jsem nechápala. Asi jsem měla jinou představu .o). Máme 3 díl a je to už lepší, ale nemůžu si zvyknout na K. Hádka ( mám ho ráda jako herce) ,ale tady působí nudně nebo já nevím jak to popsat.Příroda nádherná.
Tak mohlo to dopadnout hůř, ale na můj vkus moc překombinovane a někdy opravdu nelogické. Jako první tři díly jsem dala ty zbývající no teď si radši pustím něco jiného bych mohla smíchem probudit to moje čerstvé miminko :-D
Tak já nevím, na co holky koukaly, ale mě se tohle líbilo. A to říkám jako naprostý odpůrce českých seriálů. Hádek toho ňoumu z Prahy na vesnici zvládá dobře, atmosféra je taky fajn, rozuzlení zatím v nedohlednu (osobně si nemyslím, že to bude jenom o tom, že vrah je nějaké vzteklé zvíře)...Viděla jsem 3 díly a ok, po pilotu to dějově trochu stagnuje, ale i tak je to na české poměry víc než koukatelné.
ragelly napsal(a):
#girlpower :D
Doma to přišlo příšerné všem, i taťkovi. Muhehe, takže nikdo nemůže říct, že jsou proti tomu vysazený jen ženský.
Maarti napsal(a):
Taky jsem si říkala, jestli nekoukal na něco jinýho! :D Ale všimněte si, jak s ragelly kritizujeme a chválíme úplně stejné věci (a to se před napsáním Lupy o pilotech zásadně nebavíme), takže na tom asi něco bude. ;)
Jinak teda mám za sebou třetí díl a ano, hlavní zápletka je zajímavá a člověk je opravdu napnutý, jak to dopadne, ale pokaždé když už to začne vypadat trošku slibně, tak některá z postav udělá nebo řekne tak nepochopitelnou blbost, že chcete praštit hlavou o monitor! :D Takže výborná kamera, úžasná hudba, dobré herectví, ale ten scénář a dialogy to zabíjejí. :(
Deaneira napsal(a):
Tak mohlo to dopadnout hůř, ale na můj vkus moc překombinovane a někdy opravdu nelogické. Jako první tři díly jsem dala ty zbývající no teď si radši pustím něco jiného bych mohla smíchem probudit to moje čerstvé miminko :-D
Gratuluju k mimču! :) A jo, pusť mu něco lepšího, ať mu hned nekazíme vkus! :D
Nic proti, ale někteří lidi zjevně nemají vkus. :P Něco tak dobrého už jsem dlouho neviděla a mezi českými seriály snad ještě nikdy. (Když tedy pominu 2-3 poznámky o tom, jak se Pražáci cítí vůči zbytku světa nadřazeně a zbytek světa zamindrákovaně, což je kdoví proč tak nějak zvykem nacpat do každého seriálu.)
Podle mého je Vzteklina super seriál, těším se na každý díl :)
Vzteklinu jsem začala sledovat ve stejné době jako polský Belfer (kvůli výzvě) a islandský Ófærð (kvůli manželovi), což asi nebyl nejlepší nápad a pro Vzteklinu to zbytečně nedopadlo nejlépe. Vadí mi ta nevyváženost - super napínavé scény a výborné záběry vystřídají nudné nebo nelogické pasáže, zbytečně linky nebo nedůležité postavy... Takže zatím po 3 dílech hodnotím cca 65%, zbytek určitě dokoukám, ale raději maratonem.
Deaneira napsal(a):
...to moje čerstvé miminko :-D
Už? Velká gratulace! :-)
Úplně souhlasím s tou nevyvážeností. Chvíli je to zajímavé, napínavé a vzápětí to sklouzne k nudě a hranici sebeparodie - viz většina scén na policejním oddělení.
A začínám mít pocit, že seriály z venkova by měli psát/točit lidi, co tam alespoň nějakou chvíli žili - a nemyslím tím pět dní při letní dovolené.
Deaneira napsal(a):
Obrovská gratulace! :)
Jojo už teď si budu užívat příjemné povinnosti a při tom nespani spoustu seriálů :-D jinak děkuji za gratulace :-)
Hehe. Jsem vraha uhádl ve druhým nebo třetím dílu.
Fruiko napsal(a):
Hehe. Jsem vraha uhádl ve druhým nebo třetím dílu.
Ten byl dost jasnej, no. :) Vydržela jsem jen do čtvrtého dílu, pak už jsem to vzdala a koukla dnes jen na rozuzlení, jestli si to třeba u mě nevyžehlí. Nevyžehlili! :D