zadny velky prekvapeni. Ale jako oddechovka to slo, klidne bych jeste radu zvladl. Kazdopadne zadna velka rana skrz zruseni. To uz zrusili aji koukatelnejsi kousky
2. sérii jsem zatím neměl možnost vidět. Dlouhodobě jsem ale sledoval vývoj sledovanosti seriálu, a zrušení prostě přijít muselo. 1. série byla docela fajn, pokud se 2. série kvalitou alespoň vyrovnala té 1., tak je to škoda... ale co se dá dělat.
No, asi to bylo trochu čekané, nicméně mrzí mě to dost. Kdejaké číčoviny prodlouží a jednu z relativně mála fakt fantasy, navíc celkem koukatelnou, takhle zapíchnou. Meh.
Ahoj, mám ve watchlistu. Nevíte někdo, jestli byl seriál s uzavřeným koncem. Nerad bych sledoval další neukončený seriál :)
asi si budem musiet precitat knizky :D
serial bol pozeratelny a zasluzil by si riadne zakoncenie ..
Undertaker4 napsal(a):
Ahoj, mám ve watchlistu. Nevíte někdo, jestli byl seriál s uzavřeným koncem. Nerad bych sledoval další neukončený seriál :)
Je tam dokončen příběh druhé řady. Ale pak je tam docela cliffhanger, takže mě konec mrzí o to víc.
havlik.jakub666 napsal(a):
Je tam dokončen příběh druhé řady. Ale pak je tam docela cliffhanger, takže mě konec mrzí o to víc.
To teda fakt neznášam!!
Tak to mě teda mrzí , že to nebude zakončené. Stáhla jsem si i knihy. Seriál jsem brala jako dobrý relax a škoda,že jsem dokoukala ten poslední díl .o(
Taky mě to hodně mrzí. Jednalo se o dobrý seriál, navíc vyloženě fantasy seriálů moc není, tak ho mohli ještě prodloužit. Špatným krokem podle mě bylo i přesunutí z MTV na Spike, který není až tak známý. Snad si seriál přebere nějaká jiná stanice, která v něm bude chtít pokračovat.
Seriálová vražda... co si mysleli? Bez propagace někam prdnou seriál a myslí si, že hned bude mít rating 10,0?
saaakraa tenhle seriál jsem měl rád. Sice to nebylo nic extra, ale i tak to bylo zajímavější, než cokoliv od CW. Ale tak aspoň to skončilo jakž takž ukončeně. Jestli to teda stopnete tak 4 minuty před koncem posledního dílu :D
Myslím, že zrušení bylo jasné už ve chvíli, kdy zbytek druhé řady odvysílali po dvou dílech.
Měla jsem to jenom jako proklad mezi filmy,takže to moc nezamrzí.
Síce sa to dalo čakať, ale aj tak zamrzí. A ešte k tomu je to neukončené.
Tak dalo sa to čakať. Ale je to škoda bol to príbeh ktorý sa dal stále rozvíjať a ktorého kvalita sa trochu aj zlepšovala počas druhej série. No, čo už.
Skoda no, treba se jeste nekdo chytne, nadeje umira posledni. Druha rada byla jeste lepsi nez prvni a serial opravdu nabral druhy dech, ovsem divaci ho bohuzel odsoudili k zaniku, nechapu. Teda vlastne chapu, fantasy neni az tak popularni posledni dobou a na druhou stranu serial byl docela nakladny. Opravdu skoda, ze to melo mensi sledovanost, nicmene porad to neni takova blamaz jako kdyz zrusili sledovane a velmi popularni sci-fi Dark Matter.
Čekala jsem zrušení ale mrzí mě to opravdu hodně. Dobrá oddechovka, myslím, že měl hodně nevyužitého potenciálu. Škoda...