Díky za vaši práci a skvělé články, přehledy a novinky. Přesto, že navštěvuji i jiné weby, serialzone je můj nejoblíbenější.
Jako vždy děkuji za veškerou vaši práci a že díky vám existuje toto překrásné místo pro nás seriálové maniaky :) Osobně nevím, co bych bez SZ dělala :D
Vážně tu odvádíte skvělou práci. Já jsem si už vypěstovala solidní závislost a zjistila jsem, že na ikonku SZ klikam naprosto bezmyšlenkovitě, to mluví za všechno:D Ještě jednou díky.
Skvělá práce jako každý rok, tedy... mnohem lepší, protože vaše úsilí roste exponenciálně. Jen by to chtělo dořešit některé zapomenuté trofeje jako SZ awards a zdá se mi že jsou u další. Už se těším na letošní novinky. :)
Návštěvnost klesá protože vyrostla konkurence jak houby po dešti. Tvguru si hraje na něco neni např. :D
Myslím, že SZ nemá konkurenci. Prozatím je to ta největší databáze na seriály a co chybí, to si sama mohu dopsat :). Díky také uživateli La.Volpe, který mi po počátečních nesnázích už téměř vše schválí :).
já to tady miluju, takže děkuju, že tady pro nás jste :-) jak už tu někdo psal, neumím si představit co bych bez SZ dělala, sleduju to tu stejně často (ne-li častěji) jako novinky na FB nebo tak :D jen tak dál, jste všichni úžasní
Klobúk dole , nemám čo dodať , skvelý kolektív užívateľov a taktiež administrátorov ktoríý sú dostupný 24/7. Veľke ĎAKUJEM
Bez SZ bych byla prakticky ztracená - stačí, jak jsem na nervy, když je nějaký výpadek, uf! Přidávám se s poděkováním, děláte to skvěle, pro mě jste bezkonkurenčně nejlepší :-)
Jsem s Váma teprve od listopadu/prosince a smekám. O webovkách jsem věděl dřív a nepravidelně navštěvoval. Po hlubším průzkumu (díky dvouměsíční neschopence) se tluču do hlavy. Kdybych se registroval dřív tak nemám takový resty...:))) Díky za Vaši práci a nepolevujte..:)
Moc mě těší, že se tady neustále rozrůstá naše komunita maniaků!
Jsem s vámi už několik let a musím říct, že váš kalendář je bezkonkurenční jednička v přehledu, co právě běží. Jiné weby se můžou jít zahrabat! ;)
Hlavně jsem moc vděčná za všechnu práci, co pro nás děláte.
A musím ještě jednou poděkovat za loňskou pomoc s diváckým výzkumem GOT, díky kterému jsem mohla napsat bakalářku. :) Díky lidi!
Nedokáží už bez vás fungovat.Těším se na kazdou novou informaci, soutěže. Jsem závislá každý den :-).Děkuji i za krásný článek. Jste super.
Děkuji za vaší skvělou práci, jsem mezi vámi relativně krátce, ale mám to tu moc rád. Jste jediný projekt, kde dochází k výměně názorů, aniž by se tu někdo hádal a urážel. Také jsem tu objevil řadu skvělých seriálů, o kterých jsem netušil, že existují. A na závěr, až teď v článku jsem se dozvěděl, že je tu i rádio. Inu stále tu objevuji něco nového :-)
Já samozřejmě také moc děkuju za všechnu tu odvedenou práci a do nového roku přeju jen to nejlepší! :)
Je pravda, že už jsem na SZ taky pěknou řádku let závislý a rituál v pravidelném pořadí - 1. přijít z práce, 2. podívat se na SZ, co je v televizním světě nového, 3. všechno ostatní - praktikuju poměrně dost často :D. Díky za to, že SZ existuje a neustále se rozrůstá.
Děkuji za článek a jsem ráda za to, že už jsem pátý rok ve vaší společnosti a zavítám sem nejméně dvakrát za den. Nejsem si jistá, na který web bych chodila tak často:)
Perfektna praca celeho teamu a krasne cisla. Len tak dalej. Dakujeme
Díky, skvělá práce.