Diskuze k článku Novinka pod lupou: Black Lightning (The CW)
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 1. 2018 / 19:12:13 (před 6 roky)
off

Je divný, že jsem čekala na názory NPL, jestli mám koukat, i když sleduju všechny seriály od DC comicsu?

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 1. 2018 / 19:15:49 (před 6 roky)
on
Michalenka napsal(a):

Je divný, že jsem čekala na názory NPL, jestli mám koukat, i když sleduju všechny seriály od DC comicsu?

Myslím, že není :D Spousta lidí myslím měla z tohoto superhrdiny docela obavy.

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
24. 1. 2018 / 21:34:19 (před 6 roky)
off

Já jsem si díl pustila v podstatě hned ten den, kdy byl venku k vidění, abych si jej mohla dát do výzvy, a jelikož jsem věděla, že je to opět superhrdina od CW, který pravděpodobně bude v budoucnu patřit do Arrowverse, tak jsem od něj ani nic nečekala. A právě díky tomu jsem byla docela příjemně překvapená, velmi mě potěšilo, že první polovina ani nevypadá na komiksovku, ale na rodinné drama, které by vyjímečně bylo i koukatelné. Měla jsem velkou radost z mé docela oblíbené Chiny McClain, jejíž písničky hrozně ráda poslouchám. Dříve jsem si myslela, že herečka, narozdíl od zpěvačky, moc dobrá není, ale tady mě překvapila, což u mě opět dává Black Lightning plusové body.
Jedním velkým mínusovým bodem je už tady v NPL zmiňovaný oblek, ten je opravdu směšný a hrdina v něm vypadá jako světluška :D další mínus to u mě má za, opět zmiňovanou nelogičnost, kdy to BL našil do toho kluka, ale ten byl vlastně skoro úplně v pořádku -.-

What the fork?!
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 1. 2018 / 12:27:37 (před 6 roky)
off

Taky jsem s obavami čekala na to, co předvede Black Lightning a za mě dobrý! On moc do Arrowerse nezapadá a i když jsem zpočátku pro jeho zařazení do crossoverů byla, tak teď už se mi to nezdá, jako dobrý nápad. Je jiný, jak píšete, dospělý a s tématikou blízkou dnešní Americe. Je to víc "bratr" Luka Cage než Olivera Queena. Budu koukat dál, zajímá mě, co bude se jeho dcerou/dcerami a jestli změní oblek :D

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 1. 2018 / 13:09:38 (před 6 roky)
on

Ten oblek vyzerá fakt zle ale myslím si, že Elongated Man vo Flashovi dopadol oveľa horšie so svojim oblekom (plachtou) :D

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 1. 2018 / 16:30:33 (před 6 roky)
off

Black Lightning som nemala v pláne, lebo, úprimne, superhrdinských seriálov na CW som už mala dosť a polovicu z nich už nesledujem, takže som ani nevedela, o čom to má byť. Ale musím priznať, že vaše názory ma presvedčili, aby som si to pustila (a bolo to na Netflixe, takže som to nemusela hľadať :D) a teda celkom ma to bavilo. Ako píšete, je to iné ako ostatné "teen" superhrdinské seriály a to na tom baví. Uvidíme, dokedy im to vydrží, zatiaľ v sledovaní budem pokračovať.
A pre vás, milí recenzenti (komentátori, pod lupťáci? :D), dokázali ste ma nalákať na sledovanie, takže good job!