Mne staci poster ...
Ale dal som aj 20 sekund z traileru ..az po Hi Youtubers ... tu som s tym radsej sekol, nepotrebujem zacat uzivat antidepresiva a budit sa v noci spoteny a vydeseny ze som dopozeral trailer .. nie to este celu cast ..palec hore dievca, tak toto chcelo velke sebazaprenie.
Obrázek stačil bohatě...
Tak to by si snad zasloužilo aktualizovat výzvu a přidat seriál s hodnocením 0% :-D
Martysek napsal(a):
Tak to by si snad zasloužilo aktualizovat výzvu a přidat seriál s hodnocením 0% :-D
Nestraš. Už jsem kvůli výzvě vytrpěl Better things, ale být tam tahle perla, tak na výzvu asi rezignuju. ;)
Nešla bych ani do traileru, stačí fotka. Klobouk dolů, ragelly, tahle NPL musela bolet! "nejnulovatější nula" :-D
Pro koho se tohle točí? To má fakt nějakou cílovku? :-P
Martysek napsal(a):
Mají nás rádi, to by nám neudělali! :-D
Tak ono stačí jen vidět jméno Tyler Perry a hned to napoví...ten co teda vím, točí filmy hlavně pro černošské publikum...a teda taky i seriály. Někde jsem právě četla, že jeho filmy jsou právě u Afroameričanů populární pro to, že jsou o nich a pro ně...
Beztak je to boží a ragelly si to jenom trapně šetří pro sebe! :D
Safra, teď mě trochu děsí to, že ragelly ví, jak vypadám, tudíž mě může kdykoliv unést a donutit mě to zkouknout... Takže se asi stěhuju, měním si jméno a hledám plastického chirurga. Sbohem.
Drunk_Queen napsal(a):
Safra, teď mě trochu děsí to, že ragelly ví, jak vypadám, tudíž mě může kdykoliv unést a donutit mě to zkouknout... Takže se asi stěhuju, měním si jméno a hledám plastického chirurga. Sbohem.
Neboj, na takovou akci jsem moc líná :D